Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Χριστούγεννα στο Βασιλικό...

Π ρ ό σ κ λ η σ η


Χριστούγεννα στο Βασιλικό


Η μεγάλη γιορτή θα ξεκινήσει και φέτος γύρω από την τεράστια φωτιά στην πλατεία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, δίπλα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, στο δρόμο προς το Λευκαντί, στις 7:00 το βράδυ, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013.
Θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε, θα σας κεράσουμε, ό,τι καλό έχει ο τόπος μας και θα σας μεταδώσουμε τη χαρά μας για την ελπίδα που φέρνει στον κόσμο η  Θεία Γέννηση.

Διοργανώνουμε και συμμετέχουμε  όλοι οι τοπικοί φορείς:
το εργαστήρι καλλιτεχνικής παιδείας, οι σύλλογοι γονέων και οι μαθητές, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων, ο πολιτιστικός σύλλογος Βασιλικού, η σχολή χορού Dance Stage της κας Αγραφιώτη, η ποδοσφαιρική ομάδα Λήλας, το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης «Κέντρο Γνώσης» του κ. Παπαφράγκα,  οι σχολές πολεμικών τεχνών του κ. Τσάλλα και του κ. Καρανταγλή και κυρίως οι πολίτες της τοπικής μας κοινωνίας.
Με τη στήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλικού, της Ενότητας Ληλαντίων και του Δήμου Χαλκιδέων.

Χορηγοί μας είναι όλα τα αρτοποιεία  και τα καταστήματα εστίασης του τόπου μας. Το μπουφέ μας προσφέρουν τα ξενοδοχεία Hollidays in Evia, Philoxenia και το κτήμα Άμπελις. Το κρασί, τα οινοποιεία Αβαντίς, Λουκαδάκης, Λύκος, Σκουμπρής Αντώνης και οι προσφορές συνεχίζονται…


Πολλά δε θέλει ο άνθρωπος
να `ν’ ήμερος να `ναι άκακος

λίγο φαΐ λίγο κρασί
Χριστούγεννα κι Ανάσταση

Οδυσσέας Ελύτης


Σας περιμένουμε