Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΑΕ.ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ - Α.Ε.Λ. 2-1

                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                      ΑΕ.ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ - Α.Ε.Λ.   2-1

Το καλό  πρόσωπο που παρουσίασε  η ομάδα μας, στον αγώνα με την Προποντίδα δεν συνοδεύτηκε και με το ανάλογο αποτέλεσμα.
Σε έναν αγώνα που ήταν διαφήμιση για το ποδόσφαιρο με πολλές συγκινήσεις τρία γκολ δύο χαμένα πέναλτι μία αποβολή,ένα ακυρωθέν γκολ και χαμένες ευκαιρίες έδινε την εντύπωση σε όσους το  παρακολουθούσαν ότι ήταν  αγώνας μεγαλυτέρων κατηγοριών και όχι Α2 .
Από την αρχή του αγώνα και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγώνα με την Προποντίδα να έχει μία ελαφρά υπεροχή που καρποφόρησε στο 7΄ λεπτό κατά περίεργο τρόπο όταν ο Οικονόμου από δεξιά προσπάθησε να βγάλει σέντρα αλλά η πορεία της μπάλας ήταν τέτοια που η μπάλα καρφώθηκε στο δεξί παράθυρο της εστίας του Αραβανή. Στη συνέχεια η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 20΄κεφαλιά του Αργύρη Ιω. Βγήκε λίγο άουτ.
Στο 35΄ ο Αργύρης Γ. σημείωσε γκολ με καρφωτή κεφαλιά, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ  φάση που προκάλεσε διαμαρτυρίες για την ομάδα μας και σαν να μην έφτανε αυτό στο 38΄ Οικονόμου με καρφωτή κεφαλιά σε αδράνεια της άμυνας μας έκανε το 2-0. Στο 40΄ η ομάδα μας μπορούσε να σημειώσει κάποιο γκολ όταν σε ωραία ενέργεια ο Μικράκης ανατράπηκε και το καταφανέστατο πέναλτι εκτέλεσε ο Μπαλόζι Κρ., αλλά ο Παπακωνσταντίνου απέκρουσε. Στο 44΄ η ομάδα μας κέρδισε  και άλλο πέναλτι σε ανατροπή του Μπούρικα αλλά η εκτέλεση από τον Ντουλαβέρη είχε την ίδια κατάληξη με τον Παπακωνσταντίνου  να το  αποκρούει .
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας και με αριθμητική υπεροχή ύστερα από τη αποβολή του παίχτη της Προποντίδας στη φάση του δεύτερου πέναλτι  είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με έναν επιθετικό μονόλογο προσπάθησε να μπει πάλι στο παιχνίδι με τον Μπαλόζι Κρ 70΄ να χάνει σίγουρο γκολ μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και τον Ζαούρη στο 80΄να μην μπορεί να τελειώσει με επιτυχία ωραία ενέργειά του. Έτσι φτάσαμε στο 89΄που ο Βογιατζής με καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα παρ όλο που η ομάδα μας προσπάθησε μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης για κάποιο δεύτερο γκολ.
Καλή η η διαιτησία των κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Γκάτσου και παράπονα για τον κ. Περούλια [ μόνο για την φάση του γκολ που ακυρώθηκε αφού ο Αργύρης ήταν σε κανονική θέση ] .
Α.Ε. Ληλαντίου
Αραβανής, Παύλου, Μικράκης ,  Βασιλείου [ 70΄Λάμπρου ], Μπούρικας, Αργύρης Ιω. [ 38΄Ντουλαβέρης ], Ζαούρης, Μπαλόζι Ηρ.   Αργύρης Γ.,[75΄Βογιατζής ] Χατζηαντωνάκης, Μπαλόζι Κρ.. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει με τον ΑΟ Αμαρυνθιακού την Κυριακή 8/12 και ώρα 15.00 στο γήπεδο Αγίου Νικολάου.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της ομάδας και της σχολής και στην ιστοσελίδα μας  http://aelilantiou.gr