Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Α.Ο. Χαλκίς, συνεδρίασε έχοντας ως βασικό του θέμα



      Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Σεβόμενοι το παρελθόν …..
                   .… χτίζουμε  το μέλλον          

Διεύθυνση.:Λεωφ.Βουδούρη 13-34100 Χαλκίδα, Τηλ:22210-60923, Fax.:22210-60923, e-mail.: info@aoxalkisfc.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Χαλκίδα, 7-11-2013
            Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2013, το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Χαλκίς, συνεδρίασε έχοντας ως βασικό του θέμα, την εκτίμηση για την πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
             Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις αρχικές της δεσμεύσεις και συνυπολογίζοντας την αγωνιστική παρουσία της ομάδας στο πρώτο τρίμηνο της αγωνιστικής περιόδου, η διοίκηση του Α.Ο. Χαλκίς ανακοινώνει ότι θα επιμείνει στην προσπάθεια που η ίδια ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι με στόχο αρχικά την βιωσιμότητα και στην συνέχεια την αγωνιστική ανέλιξη της ομάδας.
Για την επίτευξη αυτών των στόχων, η διοίκηση του Α.Ο. Χαλκίς, δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από τις αρχικές της δεσμεύσεις. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται με ποδοσφαιριστές από την πόλη της Χαλκίδας και την ευρύτερη περιφέρεια, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο των ακαδημιών με απώτερο σκοπό την στελέχωση της πρώτης ομάδας με ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα του Α.Ο. Χαλκίς.
Η εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπο του προπονητή Παναγιώτη Τοκπασίδη είναι δεδομένη από το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας και θα παραμείνει αναλλοίωτη, καθώς ο κύριος Τοκπασίδης είναι ο άνθρωπος με τον οποίο ο Α.Ο. Χαλκίς θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους του.
Η διαδρομή που ακολουθείται από την διοίκηση του Α.Ο. Χαλκίς είναι δύσβατη και με πάρα πολλά οικονομικά και μη, προβλήματα. Η συνεργασία των τοπικών φορέων, η συμμετοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην προβολή της ομάδας και η υπομονή, η στήριξη και η αγάπη προς την ομάδα, είναι οι παράγοντες που θα οδηγήσουν τον Α.Ο. Χαλκίς στο μέλλον.

  


Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων