Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

A.O.MAΡΜΑΡΙΟΥ - Α.Ε.Λ. 1 -3 Επιστροφή στις νίκες

                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                  A.O.MAΡΜΑΡΙΟΥ - Α.Ε.Λ. 1 -3

      
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας ύστερα από πολύ καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στον αγώνα με την ομάδα του Μαρμαρίου.
Με δέκα παίχτες στην ενδεκάδα από τη σχολή μας και σε ένα αγώνα που ο αντίπαλος ήταν πολύ δυνατός η ομάδα μας έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο από τα προηγούμενα παιχνίδια, και από το πρώτο λεπτό του αγώνα  με σωστή τακτική δεν έδωσε τα περιθώρια στον αντίπαλο να δημιουργήσει φάσεις μπροστά στην εστία μας. Στο πρώτο ημίχρονο και πριν το πρώτο γκολ του Ζαούρη  με εκτέλεση φάουλ στο 44΄ βρεθήκαμε άλλες δύο φορές κοντά στο γκολ με τον Μικράκη 25΄και Ζαούρη 38΄.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60΄ύστερα από ωραίο συνδυασμό ο Ζαούρης έκανε το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 65΄ο Αραβανής έσωσε την εστία μας από σίγουρο γκολ και στο 70΄ πάλι ο Ζαούρης έκανε το 0-3 με  ωραίο πλασέ. Το Μαρμάρι προσπάθησε να σημειώσει κάποιο γκολ και το κατάφερε με τον Κουζά στο 83΄, αλλά η συνέχεια πάλι ήταν για την ομάδα μας που δημιούργησε φάσεις και για τέταρτο γκολ που μπορούσε να έρθει με τον Μικράκη στο 90΄αλλά το ψηλοκρεμαστό σουτ που έκανε βρήκε τα δύο κάθετα δοκάρια και την μπάλα να απομακρύνεται στη συνέχεια από τους αμυντικούς.
 Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα μας να πανηγυρίζει την νίκη και την ομάδα του Μαρμαρίου να δίνει συγχαρητήρια.

Καλή η  διαιτησία των κ.κ. Βελέντζα, Μακρή και Αντωνίου.

Α.Ε. Ληλαντίου

 Αραβανής, Παύλου, Μικράκης , Κορκόβελος (80΄Τζανής), Βασιλείου, Μπούρικας, Αργύρης Ιω., Ζαούρης , Αργύρης Γεωργ., Χατζηαντωνάκης, Μπαλόζι Κρ.. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μαρμαρίου για την άψογη φιλοξενία που είχε η ομάδα μας.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει εκτός έδρας  με την Προποντίδα  την Κυριακή 1/12  και ώρα 15.00 στο Ενωσιακό γήπεδο.