Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Σ.Φ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ "ΤΡΕΛΑ ΝΕΡΑ": Εμείς θα είμαστε εδώ!!! ΕΣΕΙΣ;;;




Σε μια περίοδο που ο ΑΟ Χαλκίς περνάει τη δικιά του κρίση, έχοντας ξεκινήσει με 3 ήττες στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, πρέπει να είναι δίπλα του και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. 
Εμείς λοιπόν δεν τα παρατάμε και δεν είμαστε περιστασιακοί φίλοι. Δεν είμαστε ένας μεγάλος αριθμός, αλλά αυτοί οι λίγοι και οι τρελοί που ζήσαμε τον ΑΟΧ από τις Εθνικές κατηγορίας μέχρι το Β' τοπικό Ευβοίας. 
Κάθε χρόνο προσπαθούμε να οργανωθούμε, αλλά μέχρι στιγμής, το έχουμε καταφέρει σε ελάχιστους αγώνες. Απ' το καλοκαίρι που μας πέρασε, είχαμε υποσχεθεί πως θα οργανωνόμασταν δυνατά. Να κάνουμε ότι προσπάθεια μπορούμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Τα κακά αγωνιστικά αποτελέσματα, απ' τα οποία η ομάδα της Χαλκίδας, έμεινε πίσω, μπορεί να δυσκολέψει το έργο μας. 
Έχουμε μάθει να μη τα παρατάμε, σε μια πόλη που ο αθλητισμός εξαφανίζεται και η νέα γενιά, παρακολουθεί περισσότερο της "μεγάλες" Αθηναϊκές ομάδες. Από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να οργανωθούμε στην μικρή εξέδρα του σταδίου, στη θύρα 3. "Ρίξαμε" μια πρόταση στη διοίκηση, η είσοδος για τους νέους (μαθητές) να είναι ελεύθερη σε εκείνη τη θύρα, όπου θα ανοίξει, αλλά θα μπορούν να έρχονται και όσοι με εισιτήριο θέλουν να βρίσκονται εκεί. Αργότερα μπορεί να διεκδικήσουμε και κάποιο πιο οικονομικό εισιτήριο σε αυτή τη θύρα. Επίσης απ' το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα πωλούνται και συνδεσμιακά μπλουζάκια με το νέο λογότυπο του Συνδέσμου Φιλάθλων Χαλκίδας, σε πολύ καλή τιμή (πιθανόν 5 - 7 ευρώ). 
Κάτι αντίστοιχο, θέλουμε να πετύχουμε και στο μπάσκετ με τον Ίκαρο Χαλκίδας. Να οργανωθούμε και να δίνουμε βροντερό παρόν στο κλειστό Κανήθου. 
Όσοι λοιπόν φίλαθλοι θελήσουν να μας ακολουθήσουν και να οργανωθούμε δυνατά, μπορούν να μας ακολουθήσουν. Όσοι φυσικά δεν ενδιαφέρονται, δεν μπορούμε να τος κάνουμε λοβοτομή. Εμείς θα προσπαθήσουμε κι ας είμαστε λίγοι. Αυτοί ας πάνε να δουν τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ που παίζει στην ίδια κατηγορία με τον ΑΟΧ. Ναι φοβερό!!! Ίδια κατηγορία και αντί ο Χαλκιδέος να δει τον ΑΟΧ, βλέπει την ΑΕΚ στη τηλεόραση. Μπορεί να πηγαίνει να την δει και στο ΟΑΚΑ. Είπαμε λοβοτομή δε κάνουμε.
Η αποχή με τη δικαιολογία "είμαι ξενερωμένος με την ομάδα, δεν παίζει καλά", για μας έχει τελειώσει. Το αν παίζει ο ΑΟΧ καλή μπάλα, το ξέρουν μόνο 250 άτομα που βρέθηκαν στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νεοκαισάρεια. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΟΧ! Αν θέλει να έχει κάποιος τη δικιά του άποψη και όχι να το παίζει σοφιστικέ μπαλαδόρος που σνομπάρει τη κακή ποιότητα της μπάλας και παρακολουθεί το ποιοτικό ποδόσφαιρο της Α΄Εθνικής της Καλλονής και του Πλατανιά, (για να μην αναφέρουμε και την ΑΕΚ τη ίδιας κατηγορίας) ας έρθει μια φορά στο γήπεδο και ας δώσει το εισιτήριο να στηρίξει οικονομικά την ομάδα, ώστε να μπορέσει να σταθεί οικονομικά και να φέρει καλούς παίχτες και να βλέπει καλύτερη μπάλα. Τόσο απλά... Τι δεν καταλαβαίνετε; Αν σνομπάρει τη ποιότητα του ΑΟΧ, να έχει τα κότσια να σνομπάρει και να μην βλέπει και τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Ας βλέπει μόνο Μπαρτσελόνα, Ρεαλ.
Ας κοιτάξουμε λοιπόν τις φωτογραφίες κάτω και ας θυμηθούμε τι δύναμη έχει ο κόσμος της Χαλκίδας. Η μία φωτογραφία είναι απ' το 1992, η άλλη απ' το 2003 και οι άλλες πρόσφατες, μόλις απ' το 2012. Ήρθε η ώρα η ο κόσμος να ξυπνήσει και να έρθει στο γήπεδο, η να παραδώσουμε τον ΑΟΧ σε μια άλλη πόλη, η όχι σε πόλη... σε χωριό που μπορεί να έχει περισσότερο κόσμο. Το ερώτημα τελικά για την ομάδα του ΑΟΧ σε κάθε Χαλκιδέο είναι η εξής... ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ;

Σ.Φ.Χ. Τρελά Νερά