Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Ευβοίας Δελτίο Τύπου

ΜΕΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ                                                                                                        Χαλκίδα, 24-10-2013
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Π.Π.Ε.)                                                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                                                                                                                        Αρ.Πρωτ. : 26

Δελτίο Τύπου

Ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Ευβοίας για ακόμα μία φορά ανακοινώνει και ξεκαθαρίζει τα εξής:
Σύμφωνα με τον κανονισμό που έχει επιβληθεί από την ΕΠΟ , οι ομάδες Α1 και Α2 είναι υποχρεωτικό να έχουν πτυχιούχο προπονητή με δίπλωμα UEFA B’ τουλάχιστον, πιστοποιημένο από το Συνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Ευβοίας.
Σε διαφορετική περίπτωση  δεν μπορεί ο υποτιθέμενος προπονητής να δίνει οδηγίες μέσα  στα όρια της τεχνικής περιοχής. Αν το κάνει πρέπει ο διαιτητής να τον αποβάλλει απο τον αγωνιστικό χώρο και  να αναγράψει το γεγονός στο φύλλο αγώνα. Στη συνέχεια να επιληφθεί του θέματος το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΣΕ και της ΕΠΟ. Να υπενθυμίσουμε πως το πρόστιμο σε αυτή την περίπτωση κυμαίνεται απο 400 - 1500 ευρω και διπλασιάζεται κάθε φορά που επαναλαμβάνεται.
Ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Ευβοίας θεωρεί μείζων θέμα την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος που ταλαιπωρεί τα μέλη του. Κάθε εβδομάδα γινόμαστε μάρτυρες απόλυτα δικαιολογημένων παραπόνων από τα μέλη μας που βλέπουν προπονητές χωρίς δίπλωμα να κοουτσάρουν κανονικά.
Στο σημείο αυτό θέλουμε να επισημάνουμε πως ο συνδεσμός μας αριθμεί γύρω στους 90 εξαιρετικούς διπλωματούχους προπονητές που μπορούν άμεσα να καλύψουν τις ανάγκες των ομάδων. Ο κάθε ένας από αυτούς εχει διαθέσει γύρω στα 800 ευρώ και πάνω για να παρει μέρος  στις υποχρεωτικές πλέον σχολές προπονητών που διαρκούν το λιγότερο 12 μέρες και περίπου 150 ώρες κοπιαστικής παρακολούθησης . Σε αυτά τα έξοδα θα πρέπει να συνυπολογίσει κάποιος και τα χρήματα που απαιτούνται για την ταυτότητα προπονητή που ανέρχονται σε 180 ευρώ για την 3ετούς διάρκειας ταυτότητα και 50 ευρω για την ταυτότητα της ΕΠΣΕ.
Καλούμε λοιπον άμεσα τους αρμόδιους φορείς και τις ομάδες να συντονιστούν με τις διατάξεις της ΕΠΟ και να επιλύσουν το πρόβλημα.
Όλα τα παραπάνω συζητήθηκαν και έγιναν δεκτά απο την  ΕΠΣΕ και τον ΣΔΠΕ και αποφασίστηκε η πιστή τήρησή τους.
Κύριοι της Ε.Π.Σ.Ε , του Σ.Δ.Π.Ε. , παρατηρητές αγώνων, πρόεδροι ομάδων  Α1 και Α2 παρακαλούμε για τις δικές ενέργειες για την τήρηση του άρθρου 6 και άρθρου 7 του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  Ε.Π.Ο. 2013  ώστε να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα των μελών μας και γενικότερα του Ευβοικού Ποδοσφαίρου.


                                                                             ΤΟ  Δ.Σ.