Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ - A.O.AYΛΙΔΑΣ 1 - 1

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                    Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ  - A.O.AYΛΙΔΑΣ 1 - 1  

Σε έναν αγώνα που η ομάδα μας φαινόταν ότι θα πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης, στο τέλος δεν τα κατάφερε αφού η ομάδα της Αυλίδας  και τέσσερα λεπτά πριν ο διαιτητής του αγώνα σφυρίξει την λήξη πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.
Πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα στο 3΄ η ομάδα μας βρέθηκε μπροστά στο σκορ όταν  από  κόρνερ του Ντουλαβέρη και προσποίηση του Βογιατζή ο Πατρινός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του..
Ύστερα από 5΄όμως η ομάδα της Αυλίδας μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα όταν σε μία φάση που ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι  [κακώς και όλοι απόρησαν], ο Τσομάτσκα όμως το εκτέλεσε άουτ.
Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου παιζόταν και για της δύο ομάδες με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο περιοχές, και με την ομάδα μας να βρίσκεται κοντά στο γκολ ακόμα μια φορά στ 20΄αλλά στο τετ α τετ του Μικράκη με τον Γεραμάνη ανάγκασε τον δεύτερο σε μια καλή απόκρουση σώζοντας την ομάδα του από βέβαιο γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός και η μπάλα που παιζόταν από της δύο ομάδες ήταν πάλι γρήγορος χωρίς την μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες έκτός από την φάση του γκολ της Αυλίδας στο 87΄.
Με λάθη και για τις δύο ομάδες   η διαιτησία του  κ. Φώτη, που είχε βοηθούς [καλοί] τους κ.κ.Γκρινιάρη και Μπούρικα.

Α.Ε.Ληλαντίου

 Αραβανής, Μικράκης , Ζαούρης,  Κέντρος , Λάμπρου,Μπούρικας ( 83΄Χατζηαντωνάκης ), Τσαλιαγκός, Ντουλαβέρης, Βογιατζής Μπαλόζι Κρ. (80΄Αργύρης Ι. ),, Κατσαρής. 

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει με τον Ερμήλιο  το Σάββατο 19/10   και ώρα 16.00 στο γήπεδο Αγίου Νικολάου.

Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα νέων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα κερδίζοντας εκτός έδρας την ομάδα του Απόλλων Ερέτριας - Ακαδημίας Ερέτριας  1-0  με γκολ του Ζαούρη.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν παίξει στον περσυνό τελικό του πρωταθλήματος νέων με την ομάδα μας να είναι η νικήτρια με 3-0.


Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της ομάδας και της σχολής και στην ιστοσελίδα μας  http://aelilantiou.gr.