Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

A.O.ΖΑΡΑΚΩΝ - Α.Ε.Λ. 3-2

                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                       A.O.ΖΑΡΑΚΩΝ - Α.Ε.Λ.  3-2

Έναν πολύ ωραίο αγώνα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο των Ζαράκων, ανάμεσα σε δύο ομάδες που προσπάθησαν να πάρουν την νίκη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα.
Τελικά νικήτρια αναδείχθηκε η τοπική ομάδα όταν 5΄πρίν το  τέλος του αγώνα ο Γκίκας Ε. και σε εκτέλεση φάουλ με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αραβανή.
Για να φτάσουμε όμως σε αυτό το χρονικό διάστημα είχαμε 85΄με  τέσσερα γκολ δυνατές φάσεις [όχι αντιαθλητικές], και ρυθμό που βλέπεις σε αγώνες μεγαλυτέρων κατηγοριών.
Πολύ γρήγορα και στο 10΄ο Μικράκης έχασε σίγουρο γκολ για να προηγηθεί η ομάδα μας αλλά στο 13΄από λανθασμένη αμυντική λειτουργία δεχθήκαμε το πρώτο γκολ με ωραίο πλασέ του Γκίκα Ε., αλλά ύστερα από δύο λεπτά ο Μπαλόζι Κρ. έφερε το παιχνίδι στα ίσα με ωραίο πλασέ.
Στο 17΄όμως από λάθος μεταβίβαση αμυντικού μας τελικός αποδέκτης βρέθηκε ο Γκίκας Δ. και με ωραίο σουτ έκανε το 2-1 που κράτησε όμως πολύ λίγο αφού στο 20΄πάλι ο Μπαλόζι  Κρ.   έκανε το 2-2.
Η συνέχεια του αγώνα και μέχρι τη φάση του γκολ στο 85΄ήταν με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και στις δύο εστίες να δημιουργούνται φάσεις χωρίς όμως κάποιο γκολ.
Το τέλος του αγώνα βρήκε την  την τοπική ομάδα νικήτρια να δέχεται τα συγχαρητήρια της ομάδας μας, και να δεχόμαστε την πρόσκληση για ένα καφέ στην πλατεία του χωριού που αμέσως δεχθήκαμε με ευχαρίστηση γιατί ο αθλητισμός πρέπει να  ενώνει και αντίπαλοι να είμαστε μόνο στον αγώνα.

Καλή η  διαιτησία των κ.κ. Θεοδώρου, Χατζηκαμαγιάννη και Τσότσου.

Α.Ε. Ληλαντίου
 Αραβανής, Κέντρος, Μικράκης, Βασιλείου, Μπούρικας, Αργύρης Ιω., Ζαούρης , Ντουλαβέρης, Βογιατζής (71΄Μαριέτης ), Μπαλόζι Κρ., Λάμπρου. 

Η ομάδας μας ευχαριστεί την διοίκηση, προπονητή και αθλητές της ομάδας των Ζαράκων για την άψογη φιλοξενία που είχε η ομάδα μας.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει με την ομάδα της Καρύστου την Κυριακή 3/11 και ώρα 15.. στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.


Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της ομάδας και της σχολής και στην ιστοσελίδα μας  http://aelilantiou.gr.