Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ο Σ.Φ. Χαλκίδας "Τρελά Νερά",θα ανοίξει η είσοδος της θήρας 3

Ο Σ.Φ. Χαλκίδας "Τρελά Νερά", στην προσπάθεια του να οργανωθεί μέσα στο γήπεδο, ανακοινώνει για τον αγώνα ΑΟ Χαλκίς - Λευκάδια, που θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο στάδιο Χαλκίδας, ότι
θα ανοίξει η είσοδος της θήρας 3 (πλαϊνή είσοδο από οδό Γεροντίντη), για τους μαθητές και η πρόσβαση θα είναι δωρεάν. Επίσης θα είναι προσβάσιμη για όποιον θέλει και η τιμή του εισιτηρίου, θα είναι στα 5 ευρώ.
Καλούμε τον νεαρό φίλαθλο κόσμο, αλλά και όποιον άλλο θέλει, να έρθει μαζί μας και να στηρίξει ένθερμα την ομάδα της Χαλκίδας.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, θα φύγουμε οργανωμένα στο κλειστό Κανήθου, για να παρακολουθήσουμε το 2ο ημίχρονο, του 1ου εντός έδρας αγώνα στην Α1 κατηγορία για τον Ίκαρο Χαλκίδας, με αντίπαλο τον Απόλλων Πατρών.
Δυστυχώς οι 2 αγώνες έπεσαν σχεδόν τις ίδιες ώρες (16:00 ο ΑΟΧ, 17:00 ο Ίκαρος), κάτι που ευελπιστούμε και τονίζουμε στις 2 διοικήσεις, πως αν μπορούν να το αποφεύγουν.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον ΑΟ Χαλκίς και στον Ίκαρο Χαλκίδας, και ευελπιστούμε να πάρουν την πρώτη τους νίκη. Καλή αρχή και για τις Αβαντίδες που αγωνίζονται την στη Λαύρα.
Όλοι μαζί για να στηρίξουμε τη ΧΑΛΚΙΔΑ