Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΑΕΕ(ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΜΕΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
     
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΑΕΕ(ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΤΙΣ 16/09/2013

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Νομού Ευβοίας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Νομού Ευβοίας, εκπροσωπώντας  τον μικρομεσαίο επιχειρηματικό κόσμο της Εύβοιας, καλούν τα μέλη τους την                              Δευτέρα 16/09/2013, ώρα 07:00 να εκφράσουν έμπρακτα τη διαμαρτυρία τους με συμβολική κατάληψη του Ο.Α.Ε.Ε (Περιφερειακό Τμήμα Χαλκίδας) και της Δ.Ο.Υ Χαλκίδας για τα δυσμενή φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που έχουν οδηγήσει σε οικονομικό μαρασμό τον Επιχειρηματικό κόσμο.

Η οικονομία και η κοινωνία δεν αντέχουν άλλες αποσπασματικές ρυθμίσεις και αναποτελεσματικά μέτρα. Η ασθενική αγορά δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί ούτε στα τακτικά, ούτε στα έκτακτα φορολογικά μέτρα που επιβάλλονται χωρίς κανένα όριο. 

Ζητάμε:
Ø      Πάγωμα – κεφαλαιοποίηση των μέχρι σήμερα ληξιπρόθεσμων οφειλών για όσο διάστημα διαρκεί η οικονομική κρίση. Διατήρηση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης μέχρι οι επαγγελματίες-επιχειρηματίες να καταφέρουν ν΄ ανακάμψουν. Ελεύθερη επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας.

Ø      Θέσπιση ενός απλού, σταθερού, δίκαιου και αναπτυξιακού φορολογικού συστήματος που θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα γενικότερου εκσυγχρονισμού, αλλά και μέσο άρσης σειράς επενδυτικών αντικινήτρων και όχι εξόντωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Με αλληλεγγύη, κοινωνική συνοχή και αγώνες πρέπει όλοι μαζί να αντισταθούμε σε κάθε δυσβάσταχτο μέτρο που αποδυναμώνει την ύπαρξη και λειτουργία μας.

 ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ 16/09/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 07:00  

-- 
Κων/νος Μπαρούτας
Μέλος Δ/Σ Επιμελητηρίου Εύβοιας ,
     τομέας Μεταποίησης.
Μέλος Δ/Σ Αναπτυξιακής Διαχειριστικής
    Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας.
κινητό:   6977745696
τηλ:       2221061924
fax:       2221022330