Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Αλλαγή προέδρου ύστερα από 30 χρονια

 ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΟΣ 1984
 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΝΗΘΟΥ




Στην φωτογραφία είναι ιστορική ημέρα 23/7/2013  που έγινε η συμφωνία
αλλαγής προέδρου ύστερα από 30 χρονιά προεδρίας από τον Γαληγιάννη Παναγιώτη και παράδοση στον Σακάρογλου Κωνσταντίνο (γνωστό επιχειρηματία στην Χαλκίδα) μαζί με τον προπονητή της ομάδας μας  Ταβλαρίδη Βλάση που είναι και ο κουμπάρος αυτής της τόσο σημαντικής συμφωνίας, και συνεργασίας των δυο σημαντικών ανδρών της συνοικίας μας.
Αριστερά ο νέος πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κανήθου Σακάρογλου Κωνσταντίνος στην μέση ο προπονητής της ομάδας μας Ταβλαρίδης Βλάσης μας και δεξία ο Γαληγιάννης Παναγιώτης.

To διοικητικό συμβούλιο οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές  του  Π.Α.Ο.κανήθου  και οι φίλαθλοι όλης της συνοικίας Kανήθου είμαστε υποχρεούμενοι να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ομάδας μας Γαληγιάννη Παναγιώτη  για τα 30 χρόνια προσφοράς στην ομάδα του Π.Α.Ο.Κανήθου και γενικότερα στο Eυβοϊκό ποδόσφαιρο.
Ο πρόεδρος μας αποφάσισε να ξεκουραστεί και μας παρακάλεσε να μείνει εκτός Διοικητικού Συμβούλιου  και έδωσε την σκυτάλη στον νέο πρόεδρο Σακάρογλου Κωνσταντίνο που  είναι πολλά χρόνια φίλοι και του έχει απολυτή εμπιστοσύνη (θα αναλάβει  και επίσημα σε λίγες μέρες πρόεδρος του Π,Α,Ο,Κανήθου μέσα από την γενική συνέλευση της ομάδας μας ).
Ο πρόεδρος μας θα είναι ισόβια επίτιμος πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κανήθου  αλλά και στις καρδιές όλων των ανθρώπων της συνοικίας μας σαν ο άνθρωπος που κράτησε όρθιο όλα αυτά τα χρόνια τον Π.Α.Ο.Κ. και όποτε θέλει και έχει την διάθεση θα μπορεί να πάρει πάλι τα ινία της ομάδας μας.
ο Γαληγιάννης Παναγιώτης έδωσε όλα αυτά τα χρόνια όλη του την ζωή και παρά πολλά χρήματα κρατώντας σχεδόν μόνος του όλα αυτά τα χρόνια τον Π.Α.Ο.Κ ζωντανό.
Η υπερβολική αγάπη του για την ομάδα μας ίσως να έχει κάνει και κάποια λάθη και να έχει στενοχώρησει κάποιους αλλά πάντα πάνω από όλα και όλους είχε τον Π.Α.Ο.Κ
Ο Γαληγιάννης Παναγιώτης παρέδωσε  την αντρική ομάδα πρωταθλήτρια και μια Ακαδημία με 100 άτομα από ηλικίες 4 έως 14 χρονών.
Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ κάθε μέρα να τον κάνουμε πιο υπερήφανο.
Φυσικά ο πρόεδρος μας  θα είναι πάντα διπλά στην ομάδα μας και θα είναι πάντα ένας εργάτης της ομάδας μας όπως ήταν όλα αυτά τα χρονιά.
Προέδρε όλοι εμείς σε ευχαριστούμε.

 Με τιμή το Δ/Σ  του  Οι  προπονητές  και  ποδοσφαιριστές
Π.Α.Ο.Κανήθου