Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Διοργάνωση αγώνα Enduro Mountain bike στα μονοπάτια του όρους Δίρφυ.

Ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Κούτουρλα & ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενής σε συνεργασία με την Evia Tours με χαρά σας ανακοινώνουν την διοργάνωση αγώνα Enduro Mountain bike στα μονοπάτια του όρους Δίρφυ. Ύφος και παρουσίαση του αγώνα : Ακολουθώντας την τάση των ανάλογων διοργανώσεων του εξωτερικού επενδύσαμε στην ιδέα μίας νέας μορφής διοργανώσεων που έχουν σαν στόχο την προσέλκυση και εισχώρηση νέων ποδηλατιστών στο χώρο. Οι διαδρομές του event: κατά βάση αποτελούνται από κατηφορικά μονοπάτια βάσει κανονισμών και εμπεριέχουν μέχρι και 10% ανηφορικά μονοπάτια. Οι αγωνιζόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν σε ένα αγώνα με 3 τουλάχιστον κατηφορικές πίστες(ειδικές διαδρομές), διαμορφωμένες ανάλογα και για τον πιο μέτριο αθλητή. Η μετάβαση απο την Expo Area μέχρι τις ειδικές διαδρομές μπορεί να γίνει με συνδυασμό (μεταφορικό μέσο ή πετάλι). Βασικό στόχος είναι η ένταξη περισσοτέρων αθλητών στο εν λόγω ανερχόμενο και στην ουσία νέο και πρωτοεμφανιζόμενο αγώνισμα για τα ελληνικα δεδομένα. Ο ακριβής αριθμός των πιστών, η τελική μορφή του αγώνα, και οι ακριβής διαδρομές θα ανακοινωθεί σε επόμενο δελτίο τύπου. Η Expo Area η εκκίνηση και ο τερματισμός θα βρίσκονται εντός της κεντρικής εισόδου του γραφικού οικισμού Στενής Ευβοίας. Θα πραγματοποιηθούν παράλληλες πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες για μικρά και μεγάλα παιδιά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους κατοίκους του τόπου, τους επισκέπτες αλλά και τους αγωνιζόμενους να αποκτήσουν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία απ αυτή που μέχρι τώρα αποκόμιζαν από ανάλογα event. Σκοπός μας είναι ο αγώνας αυτός να προσδώσει έναν οικογενειακό χαρακτήρα στην διοργάνωση δίνοντας την δυνατότητα από τον μικρότερο μέχρι και τον μεγαλύτερο ανεξαρτήτως φύλλου, να συμμετέχει στα δρώμενα αφήνοντας του τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 14-15 Σεπτεμβρίου στην Στενή Ευβοίας.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο http://enduromediterraneo.com/ και στη σελίδα Facebook. Η ιστοσελίδα θα μεταφραστεί έγκαιρα και στην Ελληνική γλώσσα.
Εγγραφές : http://enduromediterraneo.com/registration/ Με την εγγραφή σας online πρίν, και όχι αργότερα απο τις 8:00 μ.μ. την Πέμπτη 12-90-2013 το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 30 ευρώ. Μετά απο την ημερομηνία αυτή, η εγγραφή σας θα είναι δυνατή στην reception του αγώνα το Σάββατο και την Κυριακή, με το κόστος αυξημένο κατα 5 ευρώ.
 Πολιτική ακύρωσης Ακύρωση είναι δυνατή μέχρι τις 1 Σεπτεμβρίου 2013. Μετά την ημερομηνία αυτή, δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή του τέλους εγγραφής είναι 30 ευρώ για ατομικές εγγραφές μόνο με την παρουσίαση ιατρικ
ού πιστοποιητικού.