Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Δελτιο τυπου απο Προσκοπους Ευβοιας






Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 η Κοινότητα Ανιχνευτών Χαλκίδας, δηλαδή οι Πρόσκοποι ηλικίας 15 έως 18 ετών, πραγματοποίησαν στο θέατρο Παπαδημητρίου, εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας Σκέψεως των Προσκόπων όλου του Κόσμου (22 Φεβρουαρίου, ημερομηνία γενεθλίων του Ιδρυτή του Προσκοπισμού Baden Powell).
Η δομή της εκδήλωσης ήταν μεστή, περιεκτική και φρέσκια, ιδωμένη μέσα από μια νεανική ματιά, καθώς το όλο πρόγραμμα επιμελήθηκαν οι ανιχνευτές, οι οποίοι και συμμετείχαν. Παρουσιάστηκαν, μέσα από προσεγμένες θεατρικές ερμηνείες, κοινωνικά θέματα όπως η δυστυχία του πολέμου, η φτώχεια, ο ρατσισμός, η βία, οι νεανικοί έρωτες και στα οποία έλαβαν μέρος οι Δέσποινα Δαλιάνη, Μυρτώ Έλληνα, Φωτεινή Ηλιάδη, Νικόλας Θεοχάρης, Υρώ Κιοσέ, Σπύρος Παύλου, Γεωργία Πνευματικού, Νεφέλη Ρέππα, Νίκος Σεκλειζιώτης, Κατερίνα Τριανταφύλλου, Βαγγέλης Φουντάνας. Στο ενδιάμεσο επιλεγμένα τραγούδια από τους Δέσποινα Δαλιάνη, Δημήτρη Τρακανιάρη, Βαγγέλη Φουντάνα. Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι Ανιχνευτές ανέβηκαν επί σκηνής καλώντας το κοινό στο «κοινωνικό πείραμα», ένα παιχνίδι κατανόησης του πνεύματος της Ημέρας Σκέψεως.
Τη γενικότερη εκδήλωση επιμελήθηκαν επίσης οι Βαθμοφόροι της Κοινότητας Ανιχνευτών Χαλκίδας Χαράλαμπος Κοροβός, Γιώργος Πέτρου, Χρήστος Μαμαλής και την παρακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Βοσκός, ο  Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Ευβοίας Δημήτρης Καψούλης, ο Αναπληρωτής Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Ευβοίας Γιώργος Γιαννούλης, ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Νέας Αρτάκης Μιχάλης Τσιριγώτης, η Αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Μεσσαπίων Ιωάννα Δούδαλη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ευβοίας Στέφανος Τζάβαρης, Βαθμοφόροι, Μέλη Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης, γονείς, φίλοι και πλήθος κόσμου.

                   Ο Αρχηγός της Κοινότητας Ανιχνευτών Χαλκίδας


                                                Χαράλαμπος Κοροβός