Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Δ. Αναγνωστάκης;Με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Παναγιώτη Σίμωση...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χαλκίδα, 31 Μαΐου 2012
Με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Παναγιώτη Σίμωση,
την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων κα Αγιοστρατίτη Βούλα, -παρουσία των επιμελητηριακών συμβούλων κ.κ. Λαλανίτη Γιάννη, Μαραγκό Γιάννη και Κουτσαύτη Σπύρο-, συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δ. Αναγνωστάκης και συζήτησαν για τα θέματα που απασχολούν τους εμπόρους, τους βιοτέχνες και τους Μικρομεσαίους επιχειρηματίες του Νομού μας.
Συγκεκριμένα στη συζήτηση τέθηκαν τα ζητήματα των μεταρρυθμίσεων, που έχει ανάγκη η χώρα προκειμένου, να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ύφεσης και της ανταγωνιστικότητας. Μεταρρυθμίσεις που σχετίζονται με την ανάγκη μείωσης του κράτους, τη βελτίωση του φορολογικού συστήματος, την αποκατάσταση της σταθερότητας και την απλούστευση της φορολογικής νομοθεσίας, τη λειτουργική ανασυγκρότηση και τον εκσυγχρονισμό των φορολογικών υπηρεσιών και των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους.
Κοινός τόπος όλων των παρεμβάσεων στη συζήτηση, αποτέλεσε η άμεση ανάγκη αναστροφής της οικονομικής πολιτικής, που δυστυχώς οδηγεί τις Μ.Μ.Ε. σε αδιέξοδο και λουκέτο.
Επίσης επισημάνθηκε η ανάγκη να αντιμετωπιστεί δραστικά το παραεμπόριο, με συστηματικούς ελέγχους στα κέντρα εισαγωγής και διακίνησης λαθραίων εμπορευμάτων, κλείσιμο επιχειρήσεων και δήμευση αυτών των εμπορευμάτων.
Σε σχέση με τα τοπικά ζητήματα υπήρξε η κοινή διαπίστωση ότι πρέπει να αξιοποιηθούν τα στρατηγικά πλεονεκτήματα της Εύβοιας, έτσι ώστε να γίνει Πύλη εισόδου και κέντρο διακομιστικού εμπορίου με παράλληλη αξιοποίηση των λιμανιών Χαλκίδας, Κύμης και Μαντουδίου.
Να στηριχθούν τα επώνυμα τοπικά προϊόντα και να αναζητηθούν τρόποι τόνωσης της τοπικής οικονομίας, με βάση το θεματικό τουρισμό.
Τέλος και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διατηρηθεί ένας δίαυλος επικοινωνίας, που θα βοηθήσει την κοινή δράση προς όφελος της τοπικής οικονομίας και της τοπικής μας κοινωνίας.

Στην συνεδρίαση του Επιμελητήριο Εύβοιας...




(PHOTO 6 απο την συνεδιαση) Στην συνεδρίαση Διοικητικού συμβουλίου Επιμελητηρίου Εύβοιας Τετάρτη 30/6/2012
παρούσα και η Μπετυ Αθανασίου ,μέλος του Δ.Σ. με τον συνδυασμό''Νέο Επιμελητήριό''που ομορφαίνει και το θεσμό ακόμη περισσότερο. Η κ Μπετυ διαθετη κωμμωτηριο στην (νεα διεύθυνση) Ερμού 16 Χαλκίδας

Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ



Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 7:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΤΟ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝ ΤΣΒΑΪΧ, «ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ»

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ



ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΦΙΛΙΚΑ
ΕΛΕΝΗ ΠΕΡΓΑΜΑΛΗ

ΔΗΜ. & ΣΤ. ΠΕΡΓΑΜΑΛΗΣ ΟΕ
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ - ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ
ΧΑΡΩΝΔΑ 14 (ΕΝΑΝΤΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ)
ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΚ 34100
ΤΗΛ. 2221076335, 2221080107, 2221076394
FAX 2221080102

Παλαίμαχοι Α.Ο.Χαλκίς - Ενωση Διρφύων, Μεσσαπίων 6-5

(photo 16) κ. Παπανταζη της συνθέσεις γιατί από τι κατάλαβα ήσασταν μόνο εσείς στο παιχνίδι

'Αγης Λα'ι'νιώτης ο επι...


των δημοσίων σχέσεων του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου μαζί με τον δημοσιογράφο Απόστολο Αβερκιάδη

Οι Θεατές από το παιγνίδι Ευβοϊκού - Παρνασσού

(photo 40) Από όλες της Ευβοϊκές ομάδες ήταν στο γήπεδό με πολυπληθέστατη αυτή των Α.Ο.Λουκισίων
Κυρ.Χατζή εσύ παρακολούθησες την πολιτική συζήτηση που είχε ο υποψ. Βουλευτής; η την ωραία φίλαθλο



Ευβοϊκός Αγ.Νικολάου - Παρνασσός 2-0

(photo 107) Ευβοϊκός Αγ.Νικολάου στην Δ' Εθνική, με την νίκη με 2-0 που πέτυχε επί του Καταπληκτικού αλλα άτυχου Παρνασσού.
Ο Γιάννης Καρβέλης χρησιμοποίησε τους: Α. Γιάνναλο, Αγγελάκη (75' Λύκο), Ρουμπή (68' Μπασινά), Αυλωνίτη, Τ. Γιάνναλο, Νόνα, Τσούτη, Τρ. Ζαχαριά, Τριανταφύλλου, Αργύρη και Μακαντάση (60' Σπανό)
Τελικά είχε δικιο ο Βεττας που μου είχε πει στο πρωτο παιχνίδι οτι ο Παρνασσός μέσα στον Άγιο Νικόλαο θα είναι επικίνδυνος
(Περισσοτερες φωτογραφιες αργοτερα)


Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Βαπτίσια!!!


(photo 31 ) Ληλαντιος ινδιάνικος χορός από τους ιθαγενείς ποδοσφαιρικούς Cherokee,με την ιαχή:Ηλίας Ηλίας!!! Ανάδοχος Μιχ. Κόκορης. Τσεροκοι

Έκθεση Τοπικών Προϊόντων με θέμα "Γη της Ελιάς" ΜΕΣΣΑΠΕΙΑ 2012.

Έκθεση Τοπικών Προϊόντων με θέμα "Γη της Ελιάς" ΜΕΣΣΑΠΕΙΑ 2012.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "ΜΕΣΣΑΠΕΙΑ 2012" που διοργανώνει ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων από 30 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου 2012 στα Ψαχνά και με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συνδέσμου Καλλιτεχνών και Φίλων του Ευβοϊκού Κέντρου Τεχνών έχει προγραμματιστεί η διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Τέχνης με θέμα "Γη της Ελιάς" , η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ψαχνών του δήμου μας.



--
Κων/νος Μπαρούτας
Μέλος Δ/Σ Επιμελητηρίου Εύβοιας ,
τομέας Μεταποίησης.
Μέλος Δ/Σ Αναπτυξιακής Διαχειριστικής
Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας.
κινητό: 6977745696
fax: 2221022330

ΔΗΜ.ΑΡ.: ΔΑΝΕΙΑ-ΚΑΡΤΕΣ.

Η ΔΗΜ.ΑΡ. προτείνει άμεσα μέτρα για την ανακούφιση από τα δάνεια των ιδιωτών από τις τράπεζες και τα επιτόκια των πιστωτικών καρτών.
ΔΑΝΕΙΑ: Προώθηση ρυθμίσεων στα δάνεια ώστε να μειωθούν σημαντικά τα επιτόκια στα καταναλωτικά δάνεια και στις πιστωτικές κάρτες.
Να μην υπερβαίνει η υποχρέωση μηνιαίας δόσης το 30% του διαθέσιμου οικογενειακού εισοδήματος και να δίνονται αντίστοιχες χρονικές επιμηκύνσεις.
Να παραταθεί η απαγόρευση των πλειστηριασμών για μια τριετία.
Συγκεκριμένα: Οι τράπεζες πρέπει να υποχρεωθούν να προσέλθουν σε μια Προγραμματική Σύμβαση, μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, για τη λήψη μέτρων όπως: η παραχώρηση περιόδου χάριτος, χωρίς καταβολή τόκων και κεφαλαίου, η μείωση του επιτοκίου και η παράταση της συμβατικής διάρκειας του δανείου που συνδυαστικά θα οδηγούν στη μείωση του συνολικού ποσού που θα κληθεί να δώσει ο δανειολήπτης.
Δάνειο ιδιωτών (στεγαστικό, προσωπικό-καταναλωτικό) για το οποίο έχει ήδη αποπληρωθεί το κεφάλαιο, συν ένα εύλογο κέρδος, αυτό να διαγράφεται.
Στα υπόλοιπα, επαναπροσδιορίζονται: περίοδος χάριτος, επιτόκια και διάρκεια αποπληρωμής, βελτιωμένα.
Πιστωτικές κάρτες: Για τις πιστωτικές κάρτες η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να αναλάβει άμεση πρωτοβουλία για μια Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών προκειμένου να διασφαλισθούν επιτόκια πιστωτικών καρτών, που θα παρακολουθούν τα επιτόκια των «βασικών μαζικών προϊόντων», των πιστωτικών καρτών των τραπεζών των χωρών της ευρωζώνης.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχει πρόγραμμα και θέσεις.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι η Αριστερά της ευθύνης.

Με εκτίμηση

Δ. Αναγνωστάκης

Τοπικος Τυπος Ευβοιας





θΕΜΑΤΑ: Διπλό φονικό απο γείτονα , Εξέδιδε την 30χρονη γυναίκα του, Οι πιστοί ησαν φέτος πιο πολλοί, Ποδοσφαιρικό Πρωταθλημα Εκπαιδευτικών Α'/θμιας, Θαυματοποιός ο Αντώνης Πρίονας

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Φωτογραφιάρα!!!


Η λέξη μακαντάσης προέρχεται απ την τουρκική λέξη καρντάς που θα πει αδελφός. Χρησιμοποιείται σε μας για να δηλώσει τον αδελφοποιητό, τον αχώριστο και αφοσιωμένο φίλο.

Αντώνης Πριόνας: Προφήτης........Ηλίας χαχαχαχαχαχαχαχχααχχα

(Είχαμε γράψει!!! ) Ο Δικός μας Αντ.Πριονας θα τον σώσει τον Αστέρα Μαγούλας
Την επόμενη αγωνιστική και τελευταία παίζει στην έδρα του με την Προοδευτική

Νερόμυλος - Παλαιά βιομηχανικά κτίρια


(photo 6) Τα βιομηχανικά κτίρια. Απομεινάρια μιας έντονης κοινωνικής δραστηριότητας όταν το νερό χρησίμευε ως κινητήρια δύναμη. Κτισμένα στις όχθες του ποταμού έδωσαν στη Λιβαδειά πλούτο και αίγλη και την κατέστησαν την πρώτη βιομηχανική πόλη στις αρχές του αιώνα μας. Η βιομηχανική εξέλιξη σιγά-σιγά τα παρόπλισε και ο οικοδομικός οργασμός στην συνέχεια τα αποτελείωσε. Σήμερα σώζονται δύο Νερόμυλοι, ο ένας μάλιστα με φτερωτή, και μία Νεροτριβιά, κτίρια που ξεκίνησε η αναπαλαίωση και η αξιοποίησή τους.ΠΗΓΗ






Νίκος Κιαπέκος με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Λεβαδειακου



σε μια φιλική συνάντηση μετά το παιχνίδι του Ευβοϊκού στην Αράχοβα σε ξενοδοχείο στην Λιβαδειά, με ποδοσφαιρικούς παράγοντες απο την Ε.Π.Σ.Βοιωτίας και Ε.Π.Σ.Ευβοίας

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ή φωτογένεια και...Ό φωτοαγενεια!!

Ευχαριστούμε την κ.ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑ για το στιγμιότυπο

Α.Ο.ΛΗΛΑΣ 1988

Α.Ε.ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ - Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ Δεκαετία 70 ( Αρχειο Αντ.Αυλωνιτη)


ΜΑΡΙΟΣ ΣΕΓΚΟΣ Παμε γερα!!!!!!!!

Τασος Αυλωνιτης 'Ο Ευβοιώτης Ποδοσφαιριστής!!!!!! (Αρχειο Αντ.Αυλωνιτη)

ΧΑΛΚΙΔΑ!!!

Αχιλλέας Δομοκού - Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 1 - 2


(photo 130) Στιγμιότυπα απο τον αγώνα . Οι ομαδες παραταχθηκαν:
Αχιλλέας Δομοκού(ΣΠ.ΛΕΝΤΑΣ Προπονητης) :Κοκονδύνης, Καρκάνης , Λιασίδης, Σαΐνης, Αλεξίου, Καυκιάς ,, Καλύβας, Παπαϊωάννου Γιαν., Λέντας, Χάνης, Παπαιωάννου


Ευβοϊκός Αγ.Νικολάου (Γ.ΚΑΡΒΕΛΗΣ Προπονητης) Μπόλμπασης, Τσούτης, Ρουμπής, Αυλωνίτης, Γιάνναλος Τ., Νόνας, Μπασινάς , Τσομώκος, Τριανταφύλλο, Μακαντάσης, Σπανός

Πανήγυρη Οσ. Ιωάννου του Ρώσσου


ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Η ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
Με λαμπρότητα και πληθωρική συμμετοχή χριστιανών, εορτάστηκε και φέτος, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαΐου 2012 στο Νέο Προκόπιο Ευβοίας και συγκεκριμένα στο Ιερό Προσκύνημά Του, η μνήμη του Οσίου πατρός ημών Ιωάννου του Ρώσου του νέου Ομολογητού, του Οποίου το Άφθαρτο Ιερό Σκήνωμα, ως δώρο πολύτιμο φυλάσσει με ευλάβεια η Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων.
Χιλιάδες πιστοί, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, προσήλθαν να λάβουν τη Χάρη του Τριαδικού Θεού με τις πρεσβείες του Οσίου Ιωάννου, να τιμήσουν την μνήμη Του και να αποθέσουν στο Ιερό του Λείψανο τα φορτία των προβλημάτων της ζωής. Πλήθη μάλιστα πιστών ανθρώπων, ιδιαιτέρως νέων, διάβηκαν και φέτος απόσταση μεγαλύτερη των 50 χιλιομέτρων, από τη Χαλκίδα ως το Νέο Προκόπιο, πεζοπορώντας, εκπληρώνοντας το «τάμα» τους δείχνοντας έτσι την μεγάλη πίστη τους στον Τριαδικό Θεό και τον «φίλο» Του Όσιο Ιωάννη.
Στη φετινή εορτή συμμετείχαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Καρυστίας και Σκύρου κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ, Φιλαδελφείας κ. ΜΕΛΙΤΩΝ, Θερμοπυλών κ. ΙΩΑΝΝΗΣ, Σισανίου και Σιατίστης κ. ΠΑΥΛΟΣ και Κορίνθου κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, απαντες προσκεκλημένοι του οικείου Ιεράρχου Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.
Την παραμονή, Πέμπτη 26 Μαΐου 2011 το απόγευμα, τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός, στον οποίο χοροστάτησε και κήρυξε το θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. ΜΕΛΙΤΩΝ.
Κατά τη διάρκεια της νύκτας τελέστηκε Ολονύκτια Αγρυπνία η οποία κορυφώθηκε με την πρώτη Θεία Λειτουργία, η οποία τελείωσε περί τις 5.00 το πρωί της Κυριακής.
Την κυριώνυμη ημέρα της Εορτής, Κυριακή 27 Μαΐου 2012, προεξήρχε στη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Κοινωνικού κήρυξε και τον θείο λόγο.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, ευχαρίστησε όλους τους Σεβασμιωτάτους αγίους Αρχιερείς για την παρουσία τους, τον ιερό Κλήρο και τον Λαό για την αγάπη τους και την βοήθειά τους, τους Τοπικούς Φορείς για την συνεργασία τους στην διοργάνωση της Πανηγύρεως, τα αναρίθμητα πλήθη των προσκυνητών του Οσίου.
Μετά τη Θεία Λειτουργία έλαβε χώρα η μεγαλειώδης Ιερά Λιτανεία του Ιερού Σκηνώματος του Οσίου Ιωάννου στους δρόμους του Προκοπίου, οι οποίες είχαν στρωθεί με ροδοπέταλα. Στην Ιερά Λιτανεία συμμετείχαν πολλοί Ιερείς, Τοπικοί Άρχοντες και άλλοι επίσημοι, αλλά κυρίως αναρίθμητες στρατιές ευσεβών χριστιανών από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Στην Πλατεία του Προκοπίου τελέσθηκε Δέηση υπέρ υγείας όλων των προσκυνητών του Οσίου μας, ενώ τον Θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. ΙΩΑΝΝΗΣ.
Οι Ιερές Ακολουθίες μεταδόθηκαν πανελληνίως μέσα από τη συχνότητα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, ενώ σε τοπικό επίπεδο μεταδόθηκαν από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στους 97, 7 μεγακύκλους των FM.


Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος
Βάκη 21 - 341 00 Χαλκίδα
τηλ. 22210.60404-7, fax: 22210.61505
www.imchalkidos.gr - imchalkidos@yahoo.gr

Γιάννης Τριανταφύλλου:Εν πτηση!!!



Γιάννη καταπληκτική ενέργεια.Την επόμενη φορά να δούμε παρομοιο γκολ

Οι θεατές, παράγοντες από τον αγώνα στον Δομοκού

(photo 29) Στις εξέδρες στου γηπέδου ηταν ο Δήμαρχος Δομοκου κ.Σύρος (πάντα κοντά στην ομάδα),ο Richard Gere Αντιπροεδρος Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ, ο nik kiape προπονητής Α.Ο.Καστελλας (Με ανοδο του Ευβοικου η ομαδα του παραμενει στην Α1)


Τα αγαπημένα αδέλφια ...


Στο γήπεδο του Δομοκού και ο αδελφός του Αλεξανδρου Τσομοκου,Ταξιάρχης για να τον καμαρώσει

Με τον μεγάλο έρωτα της στα χέρια...


Η όμορφη φίλαθλος του Αχιλλέα Δομοκού με την σημαία της ομάδας. Το στιγμιότυπο είναι μετά την λήξη του αγώνα όπου η ομάδα της έχασε

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Η Φάση...πέναλτι

(photo 5) Η Φάση που η ομάδα του Ευβοϊκού ζήτησε πέναλτι ο Διαιτητής ισχυρίστηκε στον παίκτη ότι δεν υπήρχε επαφή