Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ε.Λ. – Α.Π.Κ.Ο.


Στα πλαίσια της διοργάνωσης του κυπέλλου η ομάδα μας στην δεύτερη φάση αντιμετώπισε την ομάδα της Δροσιάς και ηττήθηκε με 1-0.
Ένα γκολ που προήρθε από λανθασμένη απόφαση [ Α΄ βοηθού] αφού πλάγιο άουτ υπέρ της ομάδας μας δόθηκε στην ομάδα της Δροσιάς και με την γρήγορη εκτέλεσή του έπιασε στον ύπνο την άμυνα μας με αποτέλεσμα ο Λίφο με καρφωτή κεφαλιά να σημειώσει γκολ που χάρισε την νίκη στην ομάδα του στο 12΄.
Στη συνέχεια και παρά το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε με σωστή οργάνωση και υπομονή προσπαθήσαμε να σημειώσουμε να γκολ αλλά δύο φορές ο αντίπαλος τερματοφύλακας σταμάτησε τους Ντουλαβέρη και Ζαούρη που ήταν έτοιμη να πανηγυρίσουν γκολ.
Στο πρώτο ημίχρονο δοκάρι από ωραίο χτύπημα φάουλ είχε ο Ντουλαβέρης αλλά είχαμε και δεύτερο σφάλμα αυτή τη φορά από τον [Β΄ βοηθό ] αφού ο Ζαούρης από κανονική θέση με ωραίο πλασέ σημείωσε γκολ αλλά ο βοηθός είχε διαφορετική γνώμη υποδεικνύοντας οφσάιντ τον Μικράκη που βρισκόταν πλάγια από την εστία και χωρίς να επηρεάζει την φάση.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας πίεσε για να ισοφαρίσει και στο 60΄ο Ζαούρης είχε άλλο ένα δοκάρι από ωραίο κτύπημα φάουλ.
Στη συνέχεια του παιχνιδιού η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο εστίες χωρίς να σημειωθεί κάποιο γκολ, και στο τέλος να βρίσκει την ομάδα της Δροσιάς νικήτρια και την νεανική ομάδα μας να δείχνει καλά στοιχεία απέναντι σε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1.
Α.Ε.Λ.Παπαρίδης, Γκάβαλης[55΄Γεωργίου] ,Κέντρος, Μπαλόζι, Τσαλιαγκός, Κατσαρής, Μπούρικας, Ντουλαβέρης, Ζαούρης, Μικράκης, Βογιατζής [60΄Κουλοχέρης].
Ξεκίνησαν και τα τμήματα της σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού εν όψη της
νέας ποδοσφαιρικής περιόδου με ημέρες προπονήσεων κάθε Δευτέρα ,
Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας για τα νέα της ομάδας και της
σχολής ποδοσφαίρου. www.aelilantiou.gr