Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Α.Ο. ΝΗΛΕΑΣ: ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ1-1 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς ο Νηλέας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Καστέλλα. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κι έχασε ευκαιρίες για να φθάσει στη νίκη, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Στο 9ο λεπτό εκτέλεση φάουλ του Ζωντού πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 17' χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα, όταν από συνδυασμό Βογιατζή-Γκούμα, ο Μακρής από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 30' σε μία φάση που δεν μύριζε γκολ ο Λεοντής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 37' λίγο έλειψε να γίνει το 0-2, όταν ο σκόρερ έκανε ωραία προσπάθεια, αλλά καθυστέρησε να σουτάρει και ο Ντίνος Κότσαρης απέκρουσε. Νωρίτερα στο 35', σουτ του Φραγγή απέκρουσε ο Κηρόπουλος και στο 45' δυνατό σουτ του Καρλή βρήκε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ.
Φάση στην περιοχή της Καστέλλας στα τελευταία λεπτά
του αγώνα
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ανέβασε την απόδοσή της, κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα κι έχασε ευκαιρίες να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Η Καστέλλα προσπάθησε να αμυνθεί και ήταν ιδιαίτερα απειλητική στις αντεπιθέσεις. Στο 52' μετά από πάσα του Καρλή, ο Γκούμας με δυνατό σουτ έκανε το 1-1. Στο 57' πάλι ο Καρλής έκανε ωραία ενέργεια και σέντρα από αριστερά, όμως ο Γκούμας δεν μπόρεσε να πλασάρει. Στο 66' μετά από ωραία συνεργασία Παπαρήγα-Πόγκα το σουτ του τελευταίου βρήκε σε αμυνόμενο και πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Κηρόπουλου και στο 80' νέο σουτ του Πόγκα απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας της Καστέλλας. Στο 88' σε αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, ο Μυτακίδης μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Φραγγής τον πρόλαβε πριν σουτάρει και στο 91' κεφαλιά του Σωτήρη Κότσαρη απέκρουσε πάλι ο Κηρόπουλος.
Συμπερασματικά έγινε ένα πολύ καλό ματς που ικανοποίησε τους περίπου 200 φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Άριστη η διαιτησία του κ. Βρακά και των βοηθών του Καμπούρη, Μητρολιού.
Ο Νηλέας αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Κότσαρης Κ., Μπονός (46' Μαστροκώστας), Φραγγής, Κότσαρης Σ., Ζωντός, Ζέρβας, Καρλής Α., Μακρής (61' Πόγκας), Παπαρήγας, Γκούμας, Βογιατζής (78' Περιβολάρης).
Τα αποτελέσματα στους άλλους αγώνες: Αυλωνάρι - Όλυμπος Γ. 1-0, Κύμη - Ολυμπιακός Χ. 1-0, Αρτάκη - Ιστιαία 3-2, Ωρεοί - Λήλας 1-1, Ερέτρια - Δύστος 1-1, Δροσιά - Κριεζά 3-0α.α., ενώ αναβλήθηκε ο αγώνας Προποντίδα - Παντριαδικός.
Τη δεύτερη αγωνιστική η ομάδα μας αγωνίζεται πάλι γηπεδούχος, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Κύμη, όμως με απόφαση της ΕΠΣ Ευβοίας η αγωνιστική μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου.