Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Νηλεας Νεοχωριου : Απο το γλεντι στο γηπεδο


Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το καθιερωμένο πανηγύρι του Νηλέα. Τη Παρασκευή 3 Αυγούστου, στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, η Χαρά Βέρρα, ο Μιχάλης Μαραγκάκης και όλο το επιτελείο τους, χάρισαν στους παρευρισκομένους μια βραδιά κεφιού και διασκέδασης η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Παρά το γεγονός ότι η προσέλευση του κόσμου δεν έφθασε τα επίπεδα των προηγούμενων χρόνων, περισσότερα από χίλια πεντακόσια άτομα, ξέχασαν για λίγο την κρίση και τα προβλήματα και γλέντησαν μέχρι το πρωί.
Λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα της Κυριακής, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Νεοχωρίου, η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου που βρίσκει το Νηλέα στην Α1 κατηγορία. Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος του Νηλέα Γιάννης Ρέτσας, τα μέλη του Δ.Σ., Γιάννης Σαμπάνης, Βασίλης Μερτύρης και Απόστολος Τσώνης, ο προπονητής Αργύρης Μαστραγγελής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μετά την ομιλία του προέδρου και του προπονητή ακολούθησε χαλαρή προπόνηση. Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και το πρόγραμμα της προετοιμασίας ολοκληρώνεται περίπου στις 10 Σεπτεμβρίου.
Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, το Δ.Σ. του Νηλέα, με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, έκανε σαφές ότι θα βασιστεί στο υπάρχον ρόστερ με ελάχιστες προσθήκες. Ήδη έχει αποκτηθεί ο 20χρονος μέσος Σταύρος Ζέρβας από τον Α.Ο. Κονιστρών, ενώ στόχος της ομάδας είναι η απόκτηση 2-3 ακόμη νεαρών ποδοσφαιριστών.
Την Κυριακή 19 Αυγούστου ο Νηλέας θα συμμετάσχει στο τουρνουά "Ν.Κούκης" στο Αυλωνάρι, με τη συμμετοχή του τοπικού Α.Ο. Αυλωναρίου και του πρωταθλητή Ευβοίας, Ευβοικού Αγ. Νικολάου. Επίσης το Σάββατο 25 Αυγούστου θα αγωνιστεί στο Γυμνό με αντίπαλο τον Όλυμπο και τη Τετάρτη 29 Αυγούστου στο Νεοχώρι με την Αναγέννηση Οχθωνιάς.
Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το κύπελλο Ευβοίας, με το Νηλέα να αγωνίζεται στην Κάρυστο με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Στην περίπτωση που προκριθεί στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Όλυμπο Γυμνού στο γήπεδο Νεοχωρίου.