Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Κατάσβεση πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε την 24/07/2012 και περί ώρα 15:35 στη θέση «ΑΗ-ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ» Δ.Κ Ψαχνών. Η πυρκαγιά ε

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡ/ΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΣΗ Π.Υ. ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Ταχ. Δ/νση: Σιώκου 3 Χαλκίδα 25-07-2012
Τηλ: 2221022199& 2221080632

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ


• Κατάσβεση πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε την 24/07/2012 και περί ώρα 15:35 στη θέση «ΑΗ-ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ» Δ.Κ Ψαχνών. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αύλειο χώρο παλιάς κτηνοτροφικής μονάδας, επεκτάθηκε σε παρακείμενες γεωργικές και δασικές εκτάσεις και έκαψε έξι (6) στρέμματα περίπου με ξηρά χόρτα και θάμνους. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος είκοσι (20) πυροσβεστικοί υπάλληλοι με εννέα (9) οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας καθώς επίσης έξι (6) εθελοντές πυροσβέστες με τρία (3) οχήματα του Εθελοντικού Σταθμού Ψαχνών. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση.
• Κατάσβεση πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε την 24/07/2012 και περί ώρα 17:45 στην οδό Μαραθώνος, Έξω Παναγίτσα, στη Χαλκίδας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο πρανές του δρόμου και έκαψε πέντε (5) στρέμματα περίπου με ξηρά χόρτα, ελαιόδεντρα, οπορωφόρα δέντρα, οικοδομική ξυλεία και προκάλεσε ζημιές σε δύο αποθήκες. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος έξι (6) πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία (3) οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση.
• Κατάσβεση πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε την 24/07/2012 και περί ώρα 18:20 στην οδό Μαραθώνος, Έξω Παναγίτσα, στη Χαλκίδας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο πρανές του δρόμου και έκαψε εκατόν πενήντα (150) τμ περίπου με ξηρά χόρτα σε οικοπεδικό χώρο. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά (7) πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία (3) οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας.
Η πυρκαγιά προκλήθηκε από τον ανήλικο δεκαπεντάχρονο Μ.Α, που εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής, τη στιγμή που την προκαλούσε τη φωτιά, κρατήθηκε στο σημείο και συνελήφθηκε από υπαλλήλους του Ανακριτικού Τμήματος. Ομολόγησε την πράξη του και ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.-



ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Email:xalkida@psnet.gr