Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Α.Ο. ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ 1-1 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η ομάδα μας από την Αμάρυνθο αφήνοντας δύο βαθμούς που θα βελτίωνε ακόμα την βαθμολογική της θέση.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας με νέα παιδιά στην σύνθεσή της δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Στο 10΄μπορούσε όμως να προηγηθεί με τον Τσαλιαγκό που μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ.
Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε αργό ρυθμό χωρίς φάσεις αλλά και με ένα γκολ του Αμαρυνθιακού στο 36΄ύστερα από αδράνεια της άμυνας.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο ανέβασε ταχύτητα και στο 65΄ισοφάρησε με τον Κουλοχέρη. Στη συνέχεια ο αντίπαλος τερματοφύλακας σταμάτησε πέντε φορές τους παίχτες της ομάδας μας στο 70΄ και 79΄[Σίδερης], 74΄ [Κουλοχέρης], 82΄και 88΄ [Μαριέτης] σε φάσεις που ήταν για γκολ.
Θα πρέπει να σημειώσουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του διαιτητή κ. Πάνου ο οποίος ειρωνεύτηκε τον αρχηγό της ομάδας όταν του ζήτησε να κρατήσει της καθυστερήσεις λέγοντάς του σιγά να μην κερδίσετε, μάλιστα απέβαλε από τον αγωνιστικό χώρο τον προπονητή της ομάδας μας Ρόγκα Νίκο που ζήτησε τον λόγο όταν δέχτηκε φραστική επίθεση από παράγοντα της Αμαρύνθου που έλεγε ότι δεν θα έφευγε η ομάδα μας από εκεί.
Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε όταν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κατσαρής δέχτηκε χαστούκι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα χωρίς λόγο, που διαιτητής τιμώρησε μόνο με κίτρινη κάρτα τον αντίπαλο τερματοφύλακα χωρίς καν να δώσει την παράβαση.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο παράγοντας της Αμαρύνθου προς τιμήν του ζήτησε συγνώμη από τον προπονητή της ομάδας μας στο τέλος του παιχνιδιού για την συμπεριφορά του , αλλά και το ότι ο κ. Πάνου σημείωσε στο φίλο αγώνα τον προπονητή μας ότι ενώ ήταν στη εξέδρα τον έβριζε. Πράγμα που δεν έγινε και προφανώς θα μπέρδεψε αυτά που έλεγαν 2-3 της αντίπαλης ομάδας στον προπονητή μας.
Κύριε Πάνου όταν αντίπαλος γυρίζει την μπάλα και την παίρνει επιθετικός δεν υπάρχει οφσάιντ.
Με αυτά που αναφέραμε δεν εννοούμε ότι ήσασταν η αιτία που δεν κερδίσαμε, και φυσικά ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να μας διαιτητεύσετε και σε άλλα παιχνίδια μας. Αναφέρουμε τα γεγονότα όπως έγιναν. Να βάζαμε της ευκαιρίες που χάσαμε και να κερδίζαμε.

Α.Ε.Λ. Αραβανής , Τσιμπός [46΄Κατσαρής], Γκάβαλης [53΄Σιδέρης], Μπούρικας [84΄ Μπαλόζι Κρ.] , Ντουλαβέρης, Τσαλιαγκός, Κέντρος, Μαριέτης, Κουλοχέρης,Μπαλόζι Ηρ., Λάμπρου.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει την Κυριακή 8/4 στη Σκύρο με την τοπική ομάδα.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας για τα νέα της ομάδας και της σχολής ποδοσφαίρου.
www.aelilantiou.gr