Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ – Α.Ο. ΑΝΑΓ. ΕΥΡΙΠΟΥ 1-0 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ – Α.Ο. ΑΝΑΓ. ΕΥΡΙΠΟΥ 1-0
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΣΤ. ΛΑΜΠΡΟΥ

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα μας με 1-0 απέναντι στην Αναγ. Ευρίπου, ύστερα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια με Δύστο και Καλοχώρι Παντείχι. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας επηρεασμένοι από της απουσίες που είχε λόγω ιώσεων δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις εκτός από αυτή του 38΄όταν ο Τζανής έβγαλε από πλάγια δεξιά ωραία σέντρα και ο Μικράκης μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Αντιθέτως στο ίδιο διάστημα η ομάδα του Ευρίπου είχε την υπεροχή χωρίς όμως και αυτή να μπορέσει να φτάσει κοντά σε κάποιο γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Κουλοχέρη μαζί με τις εσωτερικές αλλαγές που έγιναν η ομάδα μας δημιούργησε προϋποθέσεις και φάσεις για γκολ με τους Λάμπρου, Μαριέτη , Μπαλόζι Κρ..
Το γκολ που έδωσε τους τρείς βαθμούς στην ομάδα μας σημείωσε ύστερα από ωραία ενέργεια και σουτ στο 67΄ο Κουλοχέρης. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού η υπεροχή της ομάδας δεν έφερε κάποιο γκολ.
Α.Ε.Λ. Αραβανής , Τσιμπός, Γκάβαλης [50΄Κουλοχέρης], Τζανής [59΄ Μπαλόζι Κρ.] , Ντουλαβέρης, Κατσαρής, Κέντρος, Μαριέτης, Μικράκης [75΄Ζαούρης],Μπαλόζι Ηρ., Λάμπρου.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει το Σάββατο 10/3 και ώρα 16.00 με την Α.Ε.Κ.Χαλκίδας στο γήπεδο Καλαμακίδη.
Στην τελική συγκρότηση της ομάδας της 7ης περιφέρειας,
[Ε.Π.Σ., Αθηνών, Εύβοιας, Πειραιά, Ανατ. Αττικής, Δυτ. Αττικής ], κλήθηκε από τον περιφερειακό προπονητή κ. Λιβαθηνό ο ποδοσφαιριστής της ομάδας παίδων Στάθης Λάμπρου.
Τέλος με νίκη ξεκίνησε η ομάδα παμπαίδων το αντίστοιχο πρωτάθλημα και με σκορ 5-1 απέναντι στην ομάδα ΑΟ.Χαλκίς/ Αναγ.Ευρίπου.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Μότσος 3, Μπαλταγιάννης και Πέππας.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας για τα νέα της ομάδας και της σχολής ποδοσφαίρου.
www.aelilantiou.gr