Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ημασταν ολοι εκειΙ μαζι στον χορο του Απολλωνα Ερετριας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κυρ.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ με την σύζυγο και την κορη του ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΚΙΟΥΣΗΣ,ΔΑΦΝΗΣ,ΠΑΠΑΝΤΑΖΗΣ,ΜΙΜΙΚΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ,ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ ΑΛΗΜΠΑΝΤΕ,ΚΑΛΙΤΣΑΣ,ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣ,ΚΟΥΝΑΒΗΣ,ΚΟΥΣΕΡΗΣ...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19-2-2012

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012 ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ στην κοσμική ταβέρνα ΘΕΑΛΟΣ, σε μια πολύ καλά οργανωμένη εκδήλωση.
Οι καλοί φίλοι και οι υποστηρικτές του Απόλλωνα είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια όμορφη βραδιά με καλή ....
μουσική, κέφι και χορό και φυσικά με πολλά δώρα, καθώς δεν έφυγε κανένας χωρίς δωράκι από την αίθουσα. Οι υπερτυχεροί μάλιστα της βραδιάς η κα Μπερτόλη Γιωργία κέρδισε ένα TV – MONITOR LED SAMSUNG, ο κ. Βαλκάνος Νίκος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα κέρδισε 3 παλέτες Κεραμίδια Προσφορά της Κεραμοποιίας ΧΑΛΚΙΣ και ο κ. Ξυλάς Γιώργος ένα DVD LG.
Την όμορφη αυτή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου και ο Γ.Γ. κ. Κων. Κιούσης, το μέλος της επιτροπής ΜΜΕ της ΕΠΣΕ κ. Νίκος Δαφνής. Μια όμορφη παρέα φίλων δημοσιογράφων αποτελούμενη από την εντυπωσιακή παρουσιάστρια του EΨΙΛΟΝ TV Μιμίκα Παπαχαραλάμπους και την ομάδα του 9,65 με τον υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος κ. Νίκο Παπάνταζη , με τους κ.κ. Βασίλη Χατζή, Χρήστο Κουνάδη, Γιώργο Καλίτσα και Γιώργο Κουσερή. Είχαμε τη χαρά να έχουμε επίσης μαζί μας τον αγαπητό κ. Ηλία Θαλάσση με τη σύζυγό του Γιωργία, ενώ παρεβρέθησαν επίσης εκ μέρους της Αθλητικής Ακαδημίας Ερέτριας ο πρόεδρος κ. Χρήστος Διονυσόπουλος και ο γεν. αρχηγός κ. Γκάγκαρης Χρήστος. Από
την ομάδα των Αλατσάτων είχαμε την τιμή να έχουμε μαζί μας τον πρόεδρο τον κ. Κωνσταντίνου συνοδευόμενο από τη σύζυγό του Ιωάννα.