Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Παρών βροντοφώναξε ο Ν.Ο.Χαλκίδας και οι αθλητές του στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών που έγινε στην Αθήνα στο Κολυμβητήριο της Νίκαιας 10-12/2/201

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1933
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν .Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΧΑΛΚΙΔΑ 13-02-2012

Παρών βροντοφώναξε ο Ν.Ο.Χαλκίδας και οι αθλητές του στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών που έγινε στην Αθήνα στο Κολυμβητήριο της Νίκαιας 10-12/2/2012.
Αν και υστερούσαν προπονητικά οι αθλητές και αθλήτριες του Ν.Ο.Χ. λόγω του ότι άνοιξε αργά το κολυμβητήριο, έδωσαν την ψυχή τους και κατάφεραν να ακουστεί η Χαλκίδα σε όλο το Πανελλήνιο για άλλη μια φορά.
«Έπρεπε να κερδίσουμε τον εαυτό μας και τους αντίπαλους .» δήλωσαν περήφανοι ο Μπόνιας Άκης και η Τσότσου Κατερίνα «και τα καταφέραμε!!»
Και όντως τα κατάφεραν , να πάρουν : ο Μπόνιας Άκης 3 χρυσά μετάλλια (50ΕΛ-100ΕΛ-100ΠΕΤ) η δε Κατερίνα Τσότσου 1 χρυσό και 2 αργυρά (100ΕΛ- 200ΕΛ-400ΕΛ) με εντυπωσιακούς χρόνους.
Εντυπωσιακούς χρόνους έκαναν και
οι άλλοι αθλητές-τριες του Ν.Ο.Χ. με την μικρή Τσότσου Ευαγγελία να μπαίνει σε δυο τελικούς 100 και 200 ΥΠΤΙΟ και τους υπόλοιπους να πλησιάζουν τις τελικές οκτάδες.
Οι: Στόγιος Φώτης – Παυλάκης Ιάσονας –Τσιλικόχρυσος Δημήτρης – Φτούλης Μανώλης – Σαμαρτζή Γεωργία – Χαραλαμπόπουλος Γιάννης Κώνστα Σοφία – Καζαντζή Κων/να-Βασιλική – έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους πετυχαίνοντας νέες ατομικές επιδόσεις και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Εντυπωσιακοί ήταν και οι άλλοι πέντε αθλητές του Αλέκου Κοτρώτσιου , που κολυμπούν με υποσχετική σε άλλα σωματεία και προπονούνται με το Ν.Ο.Χ.
Ο Γιοβάνοβιτς Ντέγιαν κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια στα 400 -800 -1500 ΕΛ.
Η Βλάχου Κυριακή 4 αργυρά μετάλλια : 1 ατομικό στα 100ΕΛ και 3 στις σκυτάλες .
Ο Μπίλας Σταύρος 2 αργυρά μετάλλια στις σκυταλοδρομίες και δυο 6ες θέσεις στα 50 και 100 ΠΡΟΣΘΙΟ.
Ο Παυλάκης Χαράλαμπος 1αργυρό στη σκυταλοδρομία και 5η θέση και 8η θέση στα 400 και 200 ΕΛ.

Η Ντόγου- Καρατζά Γεωργία 1 αργυρό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία και μια 8η θέση στα 100ΕΛ., ανεβάζοντας τον αριθμό μεταλλίων για τα παιδιά της Χαλκίδας στα 17 ! Αριθμός μεγάλος για τους αθλητές του Κοτρώτσιου, που παρ΄ όλα τα προβλήματα πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα και όχι μόνο.
Το Δ.Σ. του Ομίλου και η εφορία κολύμβησης τους συγχαίρουν και τους εύχονται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.