Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ - ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 1-2 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Η πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας απέναντι στον Νηλέα Νεοχωρίου σε ένα αγώνα που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από αγώνες μεγαλύτερων κατηγοριών δεν
συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα.
Με αποφασιστικότητα για την νίκη από το πρώτο λεπτό πήραμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 2΄ ύστερα από ωραία ενέργεια του Σίδερη και πάσα στον Κουλοχέρη αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Στην συνέχεια ο ρυθμός ήταν γρήγορος και θα μπορούσαμε μέχρι το 15΄ να είναι μεγαλύτερο το σκορ εάν...
ο Σίδερης δύο φορές ο Κουλοχέρης και ο Λάμπρου σημείωναν κάποιο γκολ.
Στη συνέχεια του αγώνα και στο 21΄ ο Κατσαρής με λάθος ενέργεια έδωσε την δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές του Νηλέα να κερδίσουν πέναλτι αλλά και την αποβολή του τερματοφύλακα Μπαρώτα. Αποβολή η οποία μπορούσε να μην δοθεί γιατί δύο παίχτες της ομάδας μας ήταν δίπλα από τον Μπαρώτα. Η συγκεκριμένη φάση φαίνεται και στο βίντεο του αγώνα.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καρλής Α. και έκανε το 1-1. Παρόλο που η ομάδα μας ήταν με παίχτη λιγότερο δεν το έβαλε κάτω αλλά με σωστή τακτική και γραμμές κοντά δεν έδωσε την δυνατότητα στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες αντιθέτως θα μπορούσε να προηγηθεί εάν ο Μαριέτης στο 42΄μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα κατάφερνε να κάνει καλό κοντρόλ και να πλασάρει σωστά. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50΄έγινε η φάση που έκρινε και τον αγώνα όταν ο Γκούμας με εκτέλεση φάουλ
έκανε το 1-2. Πίσω στο σκορ αλλά και ψυχρολουσία που έκανε την ομάδα μας να ρισκάρει στον τρόπο παιχνιδιού να παίξει ανοιχτό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες.
Ρυθμός πολύ καλός και από τις δύο ομάδες η μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και στις δύο εστίες με δύο πολύ καλές ευκαιρίες για την ομάδα μας με Κατσαρή και Λάμπρου αλλά και μία για το Νεοχώρι .
Νικήτρια η ομάδα του Νεοχωρίου με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να βγαίνουν αγκαλιασμένοι από τον αγωνιστικό χώρο και με μόνο μελανό σημείο τον προκλητικό τρόπο πανηγυρισμού του προπονητή του Νηλέα.
Α.Ε.Λ. Μπαρώτας , Σίδερης, Γκάβαλης [20΄Τσιμπός Χρ.], Λάμπρου Αθ., [70΄Μικράκης Αλ], Μπαλόζι Ηρ., Βογιατζής [51΄Λάμπρου Νεκτ.], Ντουλαβέρης, Κατσαρής, Κέντρος , Κουλοχέρης, Μαριέτης.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει στην Κάρυστο με την τοπική ομάδα
την Κυριακή 29/1 και ώρα 15..00.

Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας για τα νέα της ομάδας και της σχολής ποδοσφαίρου.
www.aelilantiou.gr