Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Α.Ο.ΚΑΡΥΣΤΟΥ - Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ 1-2 ( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Με νίκη απέναντι στην ομάδα της Καρύστου η ομάδα μας συνέχισε της καλές της εμφανίσεις. Με πέντε ποδοσφαιριστές 16 ετών στην βασική της ενδεκάδα η ομάδα μας από το πρώτο λεπτό και με ευνοϊκό τον αέρα πίεσε την ομάδα της Καρύστου αλλά χωρίς να σημειώσει κάποιο γκολ μέχρι το 30΄ όταν ο Κουλοχέρης(ΦΩΤΟ) με ωραία προσπάθεια πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 0-1. Σ την συνέχεια και στο 40΄η ομάδα της Καρύστου στην μοναδική της φάση και ύστερα από κτύπημα φάουλ και
λάθος αμυντικής λειτουργίας της ομάδας μας ο Καλόγηρος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο κα με ευνοϊκό αέρα για την γηπεδούχο ομάδα αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού δίνοντας χώρο αλλά με σωστή αμυντική λειτουργία και υπομονή στο παιχνίδι μας καταφέραμε τρείς φορές να φτάσουμε με αξιώσεις απέναντι στην αντίπαλη εστία χωρίς όμως να μπορέσουμε να σημειώσουμε κάποιο γκολ. Αντιθέτως σε μία φάση στο 75΄μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί γκολ όταν σε δυνατό σουτ ο Αραβανής έδιωξε την μπάλα και στη συνέχει κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας μας .Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο εστίες χωρίς όμως την μεγάλη φάση. Φτάνοντας όμως στο 90΄ο Κουλοχέρης μόνος απέναντι στο τερματοφύλακα και έτοιμος να σκοράρει ανατράπηκε και το καθαρό πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Μαριέτης κάνοντας το 1-2.

Α.Ε.Λ. Αραβανής , Σίδερης, Γκάβαλης Τσιμπός Παν.[71΄Μικράκης Κων.], Μπούρικας, Τσαλιαγκός [82΄Ξύδης], Μπαλόζι Ηρ., Ντουλαβέρης, Κατσαρής, Κουλοχέρης, Μαριέτης.
Η ομάδα μας ευχαριστεί την ομάδα της Καρύστου και ιδιαίτερα τον αθλητή της Μπόκαρη για την άψογη φιλοξενία.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει με τα Κόσκινα την Κυριακή 5/2 στο γήπεδο των Φύλλων και ώρα 15.00.

Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας για τα νέα της ομάδας και της σχολής ποδοσφαίρου.
www.aelilantiou.gr