Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

H SPORT DAY για τον αγωνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ εγραψε...


Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ(ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ) Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (ΠΡΙΟΝΑΣ) ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ(ΝΤΕΛΕΚΟΣ) ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ(ΤΣΟΚΑΝΗΣ) ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΩΜΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ – Α.Ε.Λ. 1-0


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ – Α.Ε.Λ. 1-0

Σε άσχημη μέρα βρέθηκε η ομάδα μας με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-0 από την ομάδα της Αυλίδας στο γήπεδο της τοπικής ομάδας.

Παρόλο που η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά και στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα ο δεκαπεντάχρονος Μπαλόζι σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα....
δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ και στη συνέχεια της φάσεις ο Σίδερης μετά από την καλή απόκρουση του τερματοφύλακα μόνος σε κενό τέρμα σούταρε άουτ.

Η συνέχεια δεν ήταν ίδια και ύστερα από το 10΄ η ομάδα της Αυλίδας είχε υπεροχή και κατά διαστήματα πίεσε την ομάδα μας χωρίς....
όμως να καταφέρει κάτι καλό.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και στις δύο εστίες χωρίς όμως την μεγάλη φάση.

Στο 70΄ και σε μία φάση η οποία ήταν ακίνδυνη για την ομάδα μας η Αυλίδα κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βογιατζή πάνω στον Στέργκου το οποίο αξιοποίησε ο ίδιος σημειώνοντας έτσι το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Στη συνέχεια η ομάδα μας προσπάθησε να σημειώσει κάποιο γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Α.Ε.Λ. Αραβανής, Τσιμπός [80΄Αθανασίου], Κατσαρής, Κέντρος [76΄Γκάβαλης], Σίδερης, Μπαλόζι, Τζανής [56΄Μικράκης], Βογιατζής, Μαριέτης, Κουλοχέρης, Ντουλαβέρης.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 3/12 τον Αμαρυνθιακό στο γήπεδο των Φύλλων.

Στην ιστοσελίδα της ομάδας μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα της Α.ΕΛ. αλλά και της σχολής ποδοσφαίρου. www.aelilantiou.gr







ΝΙΚΟΣ ΡΟΓΚΑΣ


ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑ



ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Απο τον Μητροπολιτη Χαλκιδας κ.Χρυσοστομο και με την παρουσια της βουλευτου κ.Αικ.Περλεπε, του δημαρχου Χαλκιδας κ.Ζεμπιλη και πληθους κοσμου εγιναν τα εγκαινια την Κυριακη το πρωι 26 Νοεμβριου του Κεντρου Υγειας του δημου μας στις παλιες εργατικες κατοικιες(καμαρες).Υπευθυνος του κεντρου ο γιατρος καρδιολογος και δημοτικος συμβουλος κ.Γιωργος Βοσκος.Τηλ.ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 6977296005.

Προσγειωμένος ο Παναγιώτης Λόλου


Γράφει ο Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Προσγειωμένος παρόλο τον ντόρο που γίνετε γύρο από το όνομα του εμφανίζετε ο Παναγιώτης Λόλου. Ο 21χρονος άσσος της Αναγέννησης Ευρίπου διακρίνεται κυρίως για την ομαδικότητα του και τις ασίστ που μοιράζει στους συμπαίκτες του καθώς και για την ικανότητα του στο ένας εναντίον ενός.

Δείτε τι δήλωσε στο Evia Sport:

Για ποιόν λόγο επέλεξες να παραμείνεις στην Αναγέννηση Ευρίπου;

Ο λόγος που επέλεξα να παραμείνω ήταν ο θαυμάσιος προπονητής που έχει η Αναγέννηση Ευρίπου, ο κ. Σούλης Παππάς. Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στην Εύβοια και σου εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη.

Το καλοκαίρι έδειξαν ενδιαφέρον αρκετές ομάδες για την απόκτηση σου;

Ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες από την Α1 Κατηγορία, βέβαια προχωρημένες επαφές υπήρξαν μόνο με τον Α.Ο Αλάτσατων αλλά δεν προχωρήσαμε σε συμφωνία.

Το καλοκαίρι ακούστηκε ότι ενδιαφέρθηκε για εσένα το Αιγάλεω;

Αληθεύει ότι έδειξε ενδιαφέρον το Αιγάλεω για την απόκτηση μου Πιο συγκεκριμένα με είχε δει ο...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ