Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ - ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 4-0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ - ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 4-0

Με νίκη απέναντι στην ομάδα της ΑΕΚ Χαλκίδος συνέχισε η ομάδα μας τις καλές της εμφανίσεις βελτιώνοντας έτσι την θέση της στον βαθμολογικό πίνακα.
Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με ωραία κυκλοφορία προσπαθούσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Έτσι φτάσαμε στο 17΄και ο Κουλοχέρης με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 25΄ο Τζανής ύστερα από ωραία ενέργεια και σέντρα του Κατσαρή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα μας. Στη συνέχεια και στο 29΄ ένα δυνατό σουτ του Σίδερη λίγο έλειψε να σημειωθεί το τρίτο γκολ. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου υπήρχε εντελώς αδικαιολόγητα ένα εκνευρισμός από τους παίχτες της ομάδας μας ο ποίος προήρθε από τα δυνατά μαρκαρίσματα των αντιπάλων. Στο δεύτερο ημίχρονο και με ηρεμία πάλι στο παιχνίδι σημειώσαμε άλλα δυο γκολ με τον Σίδερη στο 77΄και 84΄αλλά και με χαμένες ευκαιρίες από τους Λάμπρου, Σίδερη και Μικράκη.
Α.Ε.Λ. Αραβανής, Τσιμπός Παν., Κατσαρής, Κουλοχέρης [78΄Γκάβαλης] , Μαριέτης, Τζανής [66΄Μικράκης Αλ.], Σίδερης, Βογιατζής [45΄Αθανασίου],Λάμπρου, Μπαλόζι, Ντουλαβέρης.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Αυλίδας.


Στην ιστοσελίδα της ομάδας μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα της Α.ΕΛ. αλλά και της σχολής ποδοσφαίρου. www.aelilantiou.gr