Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΧΩΝ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΈΡΑΣ 0-0


Ο Ηρακλής Ψαχνών αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με τον Εθνικό Αστέρα στο ματς που σήκωσε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Football League και ήταν το πρώτο των γηπεδούχων στην ιστορία τους στην κατηγορία.
Η ομάδα των Ψαχνών έδωσε την Παρασκευή (04/11) το πρώτο της παιχνίδι στη Football League και εκπροσώπησε έτσι την Εύβοια μετά τη σεζόν 1987-88, οπότε είχε αγωνιστεί ο ΑΟ Χαλκίς. Περισσότεροι από 1.000 φίλοι των «πράσινων» βρέθηκαν στο γήπεδο για... να σπρώξουν την ομάδα τους σε μια ιστορική νίκη, όμως παρά την πίεση των τελευταίων λεπτών ο… φύλακας – άγγελος της εστίας του Εθνικού Αστέρα, Αντώνης Παναγιωτόπουλος κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Ο Ηρακλής δημιούργησε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και απείλησε αρχικά με τον Σέγγο (9), ενώ οι Καισαριανιώτες απάντησαν με γυριστό σουτ του Χαϊκάλη στο 18’. Στο 30’ ο Γιώτας με τακουνάκι προσπάθησε να αιφνιδιάσει χωρίς αποτέλεσμα τον Παναγιωτόπουλο, ενώ ο Εθνικός Αστέρας αναζητούσε τρόπους για να σταματήσει τον πολύ καλό Λουίς Άλβες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς. Απείλησαν με κεφαλιά του Χαϊκάλη στο 53’, ενώ στο 82’ ο Τόλιος απέκρουσε σωτήρια τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του Άντονι. Από εκεί και πέρα το γήπεδο… έγειρε με τον Ηρακλή Ψαχνών να πιέζει και να χάνει μοναδικές ευκαιρίες με τους Ντελέκο (85’) και Λιόση, Γιώτα στο 93’.

Ο διαιτητής Λαμπρόπουλος (Ηλείας) έδειξε κίτρινες κάρτες στους Σέγγο, Άλβες, Γιώτα, Ντελέκο, Λαμπρόπουλο, Άντονι, Παντίδο, Χαϊκάλη, Καρατζά.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Ζουλιώτης, Παριανός (55’ λ.τρ. Λιόσης), Ρεπέτσας, Μπακομήτρος, Γιώτας, Τσάτσος (65’ λ.τρ. Μάτσος), Τελκίνσκι (76’ Ντελέκος), Πάγκαλος, Αλβες, Σέγγος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Πέτρος Δημητρίου): Παναγιωτόπουλος, Καρατζάς, Λαμπρόπουλος, Παντίδος (46’ Πασας), Γουσούλης, Αντονι, Χαϊκάλης, Νάστος, Χωριανόπουλος, Λουτσιάνο (89’ Παληγεώργος), Χανιώτης (80’ Σκαρτσίλας).Πηγη http://www.onsports.gr