Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Ν.ΡΟΓΚΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23/10 ο καθιερωμένος αγιασμός της σχολής μας στις εγκαταστάσεις της σχολής παρουσία αθλητών, προπονητών, γονέων αλλά και του Διευθυντή Ακαδημίας της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός κ. Χαράλαμπου Ζελενίτσα.
Με την παρουσία του ο κ. Ζελενίτσας είχε την δυνατότητα να παρακολουθήσει προπονήσεις των τμημάτων της σχολής, να συζητήσει με τους αθλητές αλλά και τους προπονητές τους και να ανταλλάξουν απόψεις. Στην συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις από γονείς των αθλητών για τον νέο σχεδιασμό των σχολών αλλά και ενημέρωσε για τον τρόπο λειτουργία τους.
Ο κ. Ζελενίτσας ανέφερε ότι αθλητές από την σχολή μας βρίσκονται υπό παρακολούθηση από τα αγωνιστικά τμήματα της Π.Α.Ε. και ανέφερε ονόματα τα οποία έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον.
Το Σάββατο 29/10 μαθητές, προπονητές και γονείς, θα παρευρεθούν στο στάδιο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ολυμπιακός –ΟΦΗ.
Το πρωί της ίδιας μέρας τμήματα της σχολής θα παίξουν φιλικά παιχνίδια στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη με τμήματα σχολών από Μυτιλήνη, Κέρκυρα και Ναύπλιο, και στη συνέχεια θα περάσουν από το μουσείο της ομάδας που βρίσκετε στο γήπεδο Καραϊσκάκη.