Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΑΝΤΩΝΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ – ΧΘΕΣ!!!!!

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όσους ασχολούντε με το ευβοικό ποδόσφαιρο ότι η ομάδα μας για ακόμα μία αγωνιστική έπαιξε αγώνα πρωταθλήματος χωρίς να έχει κάνει ούτε μία προπόνηση στο γήπεδο πού όρισε για έδρα μας με το έτσι θέλω ο φιλόδοξος για πολιτικός αλλά λίγος πλέον για τον αθλητισμό αλλά και το ΕΥΒΟΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ κ. Γεραντώνης.
Την Πέμπτη 6/10 μετά από δική μας πρωτοβουλία και επικοινωνία μας καθησύχασε ότι την Παρασκευή 7/10 το πρωί θα μας ενημέρωνε να πάμε το απόγευμα για προπόνηση στο γήπεδο των Φύλλων. Όχι μόνο δεν έγινε αυτό αντιθέτως το Σάββατο όρισε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο
Στο οποίο μόλις ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Μαριέτης πήγε να ανοίξει τα αποδυτήρια αντίκρισε ένα...
θέαμα από μπουκάλια και σκουπίδια. Αμέσως ο προπονητής της ομάδας μας προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ. Γεραντώνη για να του εξηγήσει για το χάος που υπήρχε. Αυτό όμως δεν ήταν τίποτε μπροστά σε αυτό που έγινε στην διάρκεια του παιχνιδιού όταν τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Βογιατζής και ενώ ο γιατρός του αγώνα ζήταγε πάγο εμείς δεν είχαμε την δυνατότητα να προσφέρουμε όχι πάγο αλλά ούτε και στο τέλος του αγώνα ζεστό νερό για να μπορέσουν να κάνουν οι αθλητές μπάνιο. Έτσι ο αθλητής μας έφυγε από το γήπεδο για να πάει να βάλει πάγο. Εάν χρειαζόταν ο αντίπαλος αθλητής πάγο κ.Γεραντώνη θα έπρεπε να πάει στην Κάρυστο??????
Δεν υπήρχε ούτε φωτισμός με αποτέλεσμα το φύλο αγώνος ο διαιτητής να το διαβάζει με την βοήθεια φακού από κινητό τηλέφωνο.
Έχοντας επικοινωνήσει με το γραφείο της κ. Ζλακώνη και συγκεκριμένα με τον κ. Γκούνη ενημερώνοντας ότι ζητάμε ακρόαση από την κ.Ζλακώνη για το θέμα του γηπέδου, μας απάντησε ότι θα επικοινωνήσει ο κ .Γεραντώνης για να κλειστεί το ραντεβού. Εδώ και δεκαπέντε μέρες ακόμα περιμένουμε ένα τηλεφώνημα.
Κύριε Γεραντώνη εάν δεν γνωρίζετε είστε υποχρεωμένος να απαντάτε στα τηλεφωνήματα πολιτών αλλά και ομάδων του Δήμου Χαλκιδέων, εάν δεν θέλετε να παίρνετε εσείς.
Κυρία Ζλακώνη το μόνο που ζητάμε να γυρίσουμε στην έδρα που παίζαμε όλα αυτά τα χρόνια και που η ομάδα μας χρησιμοποιούσε μόνο για ένα παιχνίδι κάθε δεκαπέντε μέρες και όχι να παίζει σε ένα γήπεδο στο οποίο μας έχει ορίσει σαν έδρα ο συνεργάτη σας και στο οποίο κάνουν πέντε ομάδες προπόνηση εκτός από εμάς που το έχουμε σαν έδρα, ενώ στο γήπεδο που είχαμε σαν έδρα το χρησιμοποιεί μία ομάδα.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΖΕΜΠΙΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ
ΚΥΡΙΑ ΖΛΑΚΩΝΗ ΛΙΛΙΑΝ
Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔ/ΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Μ.Μ.Ε.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μαρία Κούτουλα