Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Α.Ο.ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ 1-1

Α.Ο.ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ 1-1

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η ομάδα μας από το Νεοχόρι μετά από μια καλή κατά διαστήματα απόδοση। Στο πρώτο 15΄ του αγώνα η ομάδα δεν κατάφερε να μπει καλά στο παιχνίδι και στο 10΄ήταν είδη πίσω στο σκορ με ένα γκολ του Καρλή. Μετά το 15΄ισοροπήσαμε και βγήκαμε σε δύο φάσεις για γκολ χωρίς όμως επιτυχία.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι στο πρώτο 10΄η ομάδα του Νεοχωρίου είχε δοκάρι. Στη συνέχεια του παιχνιδιού και στο 60΄του αγώνα ο Τζανής μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ χάνοντας ένα σίγουρο γκόλ. Με την είσοδο από το 65΄ και μετά των δεκαπεντάχρονων Μπαλόζι, Μικράκη και Ξύδη η ομάδα μας δεν έδωσε την δυνατότητα στο αντίπαλο να απειλήσει την εστία μας με δεύτερο γκολ. Αντιθέτως στο 88΄και στη πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την ομάδα μας ο Ξύδης με δυνατό σούτ έξω από την περιοχή κατάφερε να σημειώσει ένα καταπληκτικό γκόλ χαρίζοντας στην ομάδα μας τον βαθμό της ισοπαλίας.
Καλή η διαιτησία του κ.Φώτη και των συνεργατών του.
Α.Ε.Λ.Αραβανής,Τσιμπός,Σίδερης,Κέντρος,Γκάβαλης[Μικράκης],Βογιατζής,Ντουλαβέρης,Τζανής[Ξύδης],Κατσαρής [Μπαλόζι Ηρ.],Κουλοχέρης, Μαριέτης.

Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ευχαριστούν το Δ.Σ .και τους ποδοσφαιριστές του Νηλέα Νεοχωρίου για την άψογη φιλοξενία
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα υποδεχτεί την ομάδα της Καρύστου..
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας και με την νέα της ονομασία, www.aelilantiou.gr