Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Στο κολυμβητήριο του Περιστερίου διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Ο.Π.Ε.Ν. κατηγορίας.

Στις 06-08/05/2011 στο κολυμβητήριο του Περιστερίου διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Ο.Π.Ε.Ν. κατηγορίας. Ο Α.Κ.Ο.Χαλκίδας έχοντας στην αποστολή του 2 αθλητές στάθηκε καλά και σε αυτούς τους αγώνες.
Αναλυτικά η Ιωάννα Κυριάκη με τον χρόνο της στα 1500m επιφανείας14:26.80 sec κατέλαβε την 3η θέση ενώ παράλληλα σφράγισε και επισήμως την συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Νεανίδων στο Κέτσκεμετ της Ουγγαρίας, όπου θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στις μεγάλες αποστάσεις τον μήνα Ιούλιο. Επίσης κατέλαβε την 5η θέση στα 800m επιφάνειας με χρόνο 7: 36.74 sec και την 7η στα 400m επιφανείας με 3: 38.48 sec. Πολύ καλή παρουσία ήταν και του Πέτρου Παμπουρόπουλου , για 2η φορά που λάμβανε μέρος στους αγώνες αυτούς
αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για του μέλλον, δεν κατάφερε όμως να μπει στις οχτάδες των αγωνισμάτων του.
Ο Α.Κ.Ο.Χαλκίδας σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την ημερίδα που θα γίνει 3η συνεχόμενη χρόνια στις 05/06/2011 ημέρα Κυριακή ώρα 9:30 στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι σημειωθήκαν 5 πανελληνιά ρεκόρ και έχει χαρακτηριστεί ως γρήγορη πισινά από όλους τους αθλητές τις τεχνικής κολύμβησης.