Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΑΚΟΧ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σαβ/κο 19-20 Μαρτίου διεξήχθη το Χειμερινό Πρωτάθλημα Ν. Ελλάδος Τεχνικής Κολύμβησης. Με 14 μετάλλια και ένα όριο εθνικής ομάδας εμπλούτισε τον Α.Κ.Ο. Χαλκίδας το τμήμα της Τεχνικής Κολύμβησης κατατάσσοντάς τον για ακόμη μία φορά στους 8 καλύτερους Συλλόγους της Ελλάδας στο συγκεκριμένο άθλημα και επιβεβαιώνοντας πως είναι η ομάδα με τις περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες του Κολυμβητικού Ομίλου της Χαλκίδας.

Η αθλήτρια του τμήματος Ιωάννα Κυριάκη με την επίδοσή της στα 1500μ. Επιφανείας (14:35.97) έπιασε το όριο εθνικής ομάδας μεγάλων αποστάσεων και τον Ιούλιο... θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Νεανίδων στο Κέτσκεμετ της Ουγγαρίας. Επίσης, η ίδια αθλήτρια, κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στα 400μ Επιφανείας και 2 αργυρά στα 800μ. κ 1500μ. Επιφανείας Νεανίδων.

Ακόμη, με πολλά μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν και οι:

Για την Αγωνιστική Ομάδα:

Δούνα Ευτυχία: 2η στα 50μ Επιφάνειας Παγκορασίδων Β

Παμπουρόπουλος Πέτρος: 3ος στα 50μ Άπνοη, 100μ. Υποβρίχιο και

200μ. Επιφανείας Παίδων.

Κυριάκη Μαρία: 3η στα 100μ Επιφανείας Γυναικών

Για την Προαγωνιστική Ομάδα:

Ζωντός Δημήτρης: 2ος στα 50μ. και 100μ. και 3ος στα 200μ. Επιφανείας

Μπαϊμπάκη Μαρία: 2η στα 100μ. και 200μ. και 3η στα 50μ. Επιφανείας

Η προαγωνιστική ομάδα του τμήματος συμμετείχε για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) και δικαίωσε τον προπονητή του τμήματος Κωνσταντίνο Μητροκώτσα με τις επιτυχίες της.

Η σκυταλοδρομία Νεανίδων με τις αθλήτριες: Κυριάκη Ιωάννα, Δούνα Ειρήνη, Ντοβίνου Φωτεινή, Μαραθωνίτη Ευδοξία κατέλαβε 2 φορές την 4η θέση στα 4x100μ. και 4x200μ. Επιφανείας Νεανίδων.

Συμμετείχαν επίσης βελτιώνοντας τα ατομικά τους ρεκόρ και επιτυγχάνοντας τα όρια για το Θερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι: Μαραθωνίτη Ευδοξία, Δούνα Ειρήνη, Ντοβίνου Φωτεινή, Ντοβίνος Στάθης, Ιατρίδης Κίμωνας, Ιατρίδη Μαρία.