Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Επίσκεψη μαθητών της Γ΄ Τάξης του 4ου Γυμνασίου στην 3Ε ( Εργοστάσιο της Coca – Cola )

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι αντιπροσωπεία 46 μαθητών του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας ( Γ΄ Τάξη ), μαζί με τέσσερεις συνοδούς καθηγητές, τους : Καπεντζώνη Α. ( Διευθυντή ) – Αγγελίδη Ν. (Υποδιευθυντή) Μπρούζο Γ.Πάντου Α., επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 15 Μαρτίου 2011 από τις 09:30 έως 13:00, στα πλαίσια του μαθήματος του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, το Εργοστάσιο της στο Σχηματάρι Βοιωτίας.

Οι μαθητές ξεκίνησαν την επίσκεψη τους με μια γενική ενημέρωση για τις εργασίες που επιτελούνται στο συγκεκριμένο εργοστάσιο και τα προϊόντα που παράγονται. Έγινε η σχετική επίδειξη των προϊόντων παραγωγής. Στη συνέχεια ξεκίνησε η περιοδεία τους στους χώρους εργασίας του εργοστασίου. Επισκέφθηκαν τους χώρους...
αποθήκευσης των βασικών υλών παραγωγής ( υγρών κ στερεών ), τις γραμμές κατασκευής των διαφόρων υλικών συσκευασίας, την περιοχή των αυτόματων συστημάτων κατασκευής - επεξεργασίας – συσκευασίας και ολοκλήρωσης των διαφόρων προϊόντων. Έγινε διεξοδική ανάλυση της λειτουργίας των κυρίων και βοηθητικών μηχανών του εργοστασίου, και παρακολούθησαν την όλη γραμμή παραγωγής των προϊόντων από την αρχή έως το τέλος. Οι υπεύθυνοι του εργοστασίου απάντησαν σε όλες τις απορίες των μαθητών, τόσο σε ότι αφορά την παραγωγή προϊόντων όσο και τις συνθήκες εργασίας.

Τέλος στους μαθητές δόθηκαν διάφορα προϊόντα από αυτά που παράγονται στο εργοστάσιο καθώς και αναμνηστικά της επίσκεψης. Η άριστη και καλά οργανωμένη ενημέρωση και ξενάγηση εκ μέρους των υπευθύνων , ευχαρίστησε και ενθουσίασε τους μαθητές οι οποίοι αποχώρησαν με θετικές εντυπώσεις από την επίσκεψη αυτή. Οι μαθητές όμως, πριν αποχωρήσουν έβγαλαν αρκετές φωτογραφίες και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του προσωπικού για την απολύτως πειθαρχημένη και συγκροτημένη παρουσία τους.

- Ο -

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗΣ ΑΝΔΡΕAΣ

Οι συνοδοί καθηγητές αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν το προσωπικό του εργοστασίου για την ζεστή φιλοξενία τους και ιδιαιτέρως τις κυρίες Μετοχιάτη και Καλαμακίδη – Παππά για την άψογη ενημέρωση.